AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél

Contactgegevens AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Spintay 45; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 92 85 (+32-087 33 92 85) 087 33 92 85 (+32-087 33 92 85)

Fax (fax): 087 33 55 33 (+32-087 33 55 33) 087 33 55 33 (+32-087 33 55 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél
Products information AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél

BTW identificatienummer (tax): BE07534118652
Ondernemingsnummer: 6231964111
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél
(Get full report from official database of BE for AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél
Addition kinds of activities for AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél

20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

Zoek naar antwoorden van AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél in sociale netwerken
Look for responds of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. Laat een reactie achter voor AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. Leave a respond for AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél. AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél op de google maps. Adres en contacten AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél
Location of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél on the google maps. Address and contacts of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél

Andere gerelateerde bedrijven als come AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: ASSOCIATE HOLDING | LUC COOREMAN | INFRATEC | Serneels St | Oostwoud Belgi? NV

Other related companies as AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél: ASSOCIATE HOLDING | LUC COOREMAN | INFRATEC | Serneels St | Oostwoud Belgi? NV

AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07534118652. Het bedrijf AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél bevindt zich op het adres: Rue Spintay 45; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banks. Producten gemaakt in AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, openstaande posities, locatie van AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, company assigned to the tax number BE07534118652. The company AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is located at the address: Rue Spintay 45; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banks. Products created in AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél were not found.
The main activity of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél is not available. You also can look at reviews of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, open positions, location of AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGF Belgium Banque-N Lecloux-AG Dél, employees, financial statistics.