BLONDEEL (SANITAIR) BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • BLONDEEL (SANITAIR) BVBA
Private companiesForestry • BLONDEEL (SANITAIR) BVBA

Contactgegevens BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLONDEEL (SANITAIR) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hospitaalweg 14; 8510; Kortrijk (Marke), België

Telefoon (phone): 056 22 20 12 (+32-056 22 20 12) 056 22 20 12 (+32-056 22 20 12)

Fax (fax): 056 20 08 15 (+32-056 20 08 15) 056 20 08 15 (+32-056 20 08 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLONDEEL (SANITAIR) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLONDEEL (SANITAIR) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLONDEEL (SANITAIR) BVBA
Products information BLONDEEL (SANITAIR) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BLONDEEL (SANITAIR) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLONDEEL (SANITAIR) BVBA
(Get full report from official database of BE for BLONDEEL (SANITAIR) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLONDEEL (SANITAIR) BVBA
Addition kinds of activities for BLONDEEL (SANITAIR) BVBA

343200. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
01619902. Corn boerderij, zoet | Corn farm, sweet
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride

Werken bij BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van BLONDEEL (SANITAIR) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. Laat een reactie achter voor BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. BLONDEEL (SANITAIR) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. Leave a respond for BLONDEEL (SANITAIR) BVBA. BLONDEEL (SANITAIR) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLONDEEL (SANITAIR) BVBA op de google maps. Adres en contacten BLONDEEL (SANITAIR) BVBA
Location of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA on the google maps. Address and contacts of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLONDEEL (SANITAIR) BVBA BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: GRANHOLD NV | CHRIS-BOEK-TIEK | JOSEPH MERCKX | ODIPEX | Biblo NV

Other related companies as BLONDEEL (SANITAIR) BVBA: GRANHOLD NV | CHRIS-BOEK-TIEK | JOSEPH MERCKX | ODIPEX | Biblo NV

BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf BLONDEEL (SANITAIR) BVBA bevindt zich op het adres: Hospitaalweg 14; 8510; Kortrijk (Marke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in BLONDEEL (SANITAIR) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, openstaande posities, locatie van BLONDEEL (SANITAIR) BVBA op de kaart.

BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, company assigned to the tax number BE05998229980. The company BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is located at the address: Hospitaalweg 14; 8510; Kortrijk (Marke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in BLONDEEL (SANITAIR) BVBA were not found.
The main activity of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA is not available. You also can look at reviews of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, open positions, location of BLONDEEL (SANITAIR) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLONDEEL (SANITAIR) BVBA, employees, financial statistics.