CHRIS-BOEK-TIEK

Particuliere bedrijvenBosbouw • CHRIS-BOEK-TIEK
Private companiesForestry • CHRIS-BOEK-TIEK

Contactgegevens CHRIS-BOEK-TIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS-BOEK-TIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS-BOEK-TIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM DE BLOCKSTRAAT 1; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38891924 (+32-38891924) 38891924 (+32-38891924)

Fax (fax): +32 (55) 627-40-14 +32 (55) 627-40-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS-BOEK-TIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS-BOEK-TIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS-BOEK-TIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS-BOEK-TIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS-BOEK-TIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS-BOEK-TIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS-BOEK-TIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS-BOEK-TIEK
Products information CHRIS-BOEK-TIEK

BTW identificatienummer (tax): BE09669860839
Ondernemingsnummer: 8191925048
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CHRIS-BOEK-TIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS-BOEK-TIEK
(Get full report from official database of BE for CHRIS-BOEK-TIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS-BOEK-TIEK
Addition kinds of activities for CHRIS-BOEK-TIEK

729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij CHRIS-BOEK-TIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS-BOEK-TIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS-BOEK-TIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS-BOEK-TIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van CHRIS-BOEK-TIEK in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS-BOEK-TIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS-BOEK-TIEK. Laat een reactie achter voor CHRIS-BOEK-TIEK. CHRIS-BOEK-TIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS-BOEK-TIEK. Leave a respond for CHRIS-BOEK-TIEK. CHRIS-BOEK-TIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS-BOEK-TIEK op de google maps. Adres en contacten CHRIS-BOEK-TIEK
Location of CHRIS-BOEK-TIEK on the google maps. Address and contacts of CHRIS-BOEK-TIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS-BOEK-TIEK CHRIS-BOEK-TIEK: JAEKEN DANNY | PADEKO | FENCON | HAIRCLUB DIRK DE WITTE | potikian

Other related companies as CHRIS-BOEK-TIEK: JAEKEN DANNY | PADEKO | FENCON | HAIRCLUB DIRK DE WITTE | potikian

CHRIS-BOEK-TIEK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS-BOEK-TIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09669860839. Het bedrijf CHRIS-BOEK-TIEK bevindt zich op het adres: WILLEM DE BLOCKSTRAAT 1; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CHRIS-BOEK-TIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS-BOEK-TIEK is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS-BOEK-TIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS-BOEK-TIEK, openstaande posities, locatie van CHRIS-BOEK-TIEK op de kaart.

CHRIS-BOEK-TIEK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS-BOEK-TIEK, company assigned to the tax number BE09669860839. The company CHRIS-BOEK-TIEK is located at the address: WILLEM DE BLOCKSTRAAT 1; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CHRIS-BOEK-TIEK were not found.
The main activity of CHRIS-BOEK-TIEK is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS-BOEK-TIEK is not available. You also can look at reviews of CHRIS-BOEK-TIEK, open positions, location of CHRIS-BOEK-TIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS-BOEK-TIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS-BOEK-TIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS-BOEK-TIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS-BOEK-TIEK, employees, financial statistics.