ANHYP

Contactgegevens ANHYP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANHYP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANHYP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 40; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15222133 (+32-15222133) 15222133 (+32-15222133)

Fax (fax): +32 (51) 830-54-34 +32 (51) 830-54-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANHYP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANHYP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANHYP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANHYP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANHYP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANHYP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANHYP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANHYP
Products information ANHYP

BTW identificatienummer (tax): BE04575775146
Ondernemingsnummer: 5493957519
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ANHYP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANHYP
(Get full report from official database of BE for ANHYP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANHYP
Addition kinds of activities for ANHYP

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
28510100. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
48320104. land | Country
79299906. Entertainment service | Entertainment service

Werken bij ANHYP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANHYP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANHYP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANHYP. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

Zoek naar antwoorden van ANHYP in sociale netwerken
Look for responds of ANHYP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANHYP. Laat een reactie achter voor ANHYP. ANHYP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANHYP. Leave a respond for ANHYP. ANHYP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANHYP op de google maps. Adres en contacten ANHYP
Location of ANHYP on the google maps. Address and contacts of ANHYP

Andere gerelateerde bedrijven als come ANHYP ANHYP: Steverlynck M | EROTICA | Abelsys | WILLY SIJBERS | Goossens

Other related companies as ANHYP: Steverlynck M | EROTICA | Abelsys | WILLY SIJBERS | Goossens

ANHYP is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANHYP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04575775146. Het bedrijf ANHYP bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 40; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 310,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in ANHYP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANHYP is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANHYP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANHYP, openstaande posities, locatie van ANHYP op de kaart.

ANHYP is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANHYP, company assigned to the tax number BE04575775146. The company ANHYP is located at the address: DORPSSTRAAT 40; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 310,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in ANHYP were not found.
The main activity of ANHYP is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANHYP is not available. You also can look at reviews of ANHYP, open positions, location of ANHYP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANHYP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANHYP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANHYP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANHYP, employees, financial statistics.