WILLY SIJBERS

Contactgegevens WILLY SIJBERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY SIJBERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY SIJBERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE WEYERSTRAAT 19; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11633539 (+32-11633539) 11633539 (+32-11633539)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY SIJBERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY SIJBERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY SIJBERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY SIJBERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY SIJBERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY SIJBERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY SIJBERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY SIJBERS
Products information WILLY SIJBERS

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY SIJBERS
(Get full report from official database of BE for WILLY SIJBERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY SIJBERS
Addition kinds of activities for WILLY SIJBERS

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)
94410103. Werkloosheidsverzekeringsbureau, overheid | Unemployment insurance office, government

Werken bij WILLY SIJBERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY SIJBERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY SIJBERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY SIJBERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

Zoek naar antwoorden van WILLY SIJBERS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY SIJBERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY SIJBERS. Laat een reactie achter voor WILLY SIJBERS. WILLY SIJBERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY SIJBERS. Leave a respond for WILLY SIJBERS. WILLY SIJBERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY SIJBERS op de google maps. Adres en contacten WILLY SIJBERS
Location of WILLY SIJBERS on the google maps. Address and contacts of WILLY SIJBERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY SIJBERS WILLY SIJBERS: HOF VAN VILLERS | MARC WEYNS | Crèche Communale de Jemappes | HUIS LAURENS KID?S | Collignon H

Other related companies as WILLY SIJBERS: HOF VAN VILLERS | MARC WEYNS | Crèche Communale de Jemappes | HUIS LAURENS KID?S | Collignon H

WILLY SIJBERS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY SIJBERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf WILLY SIJBERS bevindt zich op het adres: OUDE WEYERSTRAAT 19; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van WILLY SIJBERS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY SIJBERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY SIJBERS, openstaande posities, locatie van WILLY SIJBERS op de kaart.

WILLY SIJBERS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY SIJBERS, company assigned to the tax number BE09031280517. The company WILLY SIJBERS is located at the address: OUDE WEYERSTRAAT 19; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of WILLY SIJBERS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY SIJBERS is not available. You also can look at reviews of WILLY SIJBERS, open positions, location of WILLY SIJBERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY SIJBERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY SIJBERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY SIJBERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY SIJBERS, employees, financial statistics.