Ketelslegers Linda

Contactgegevens Ketelslegers Linda: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ketelslegers Linda: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ketelslegers Linda

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoonbeekstraat 43; 3740; Bilzen (Beverst), België

Telefoon (phone): 089 50 23 24 (+32-089 50 23 24) 089 50 23 24 (+32-089 50 23 24)

Fax (fax): +32 (64) 795-74-73 +32 (64) 795-74-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ketelslegers Linda: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ketelslegers Linda"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ketelslegers Linda"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ketelslegers Linda, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ketelslegers Linda. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ketelslegers Linda, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ketelslegers Linda. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ketelslegers Linda
Products information Ketelslegers Linda

BTW identificatienummer (tax): BE08848907470
Ondernemingsnummer: 9720947265
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Ketelslegers Linda zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ketelslegers Linda
(Get full report from official database of BE for Ketelslegers Linda)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ketelslegers Linda
Addition kinds of activities for Ketelslegers Linda

20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij Ketelslegers Linda: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ketelslegers Linda: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ketelslegers Linda. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ketelslegers Linda. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van Ketelslegers Linda in sociale netwerken
Look for responds of Ketelslegers Linda in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ketelslegers Linda. Laat een reactie achter voor Ketelslegers Linda. Ketelslegers Linda bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ketelslegers Linda. Leave a respond for Ketelslegers Linda. Ketelslegers Linda on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ketelslegers Linda op de google maps. Adres en contacten Ketelslegers Linda
Location of Ketelslegers Linda on the google maps. Address and contacts of Ketelslegers Linda

Andere gerelateerde bedrijven als come Ketelslegers Linda Ketelslegers Linda: BAKKERIJ HET GRAANTJE | KRIBBE DE KAMPIOENTJES | PORSCHE-SIMON GARAGE | J. DEMEYERE | Thys Schilderwerken BVBA

Other related companies as Ketelslegers Linda: BAKKERIJ HET GRAANTJE | KRIBBE DE KAMPIOENTJES | PORSCHE-SIMON GARAGE | J. DEMEYERE | Thys Schilderwerken BVBA

Ketelslegers Linda is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ketelslegers Linda, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08848907470. Het bedrijf Ketelslegers Linda bevindt zich op het adres: Schoonbeekstraat 43; 3740; Bilzen (Beverst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Ketelslegers Linda zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ketelslegers Linda is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ketelslegers Linda is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ketelslegers Linda, openstaande posities, locatie van Ketelslegers Linda op de kaart.

Ketelslegers Linda is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ketelslegers Linda, company assigned to the tax number BE08848907470. The company Ketelslegers Linda is located at the address: Schoonbeekstraat 43; 3740; Bilzen (Beverst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Ketelslegers Linda were not found.
The main activity of Ketelslegers Linda is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ketelslegers Linda is not available. You also can look at reviews of Ketelslegers Linda, open positions, location of Ketelslegers Linda on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ketelslegers Linda, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ketelslegers Linda, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ketelslegers Linda, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ketelslegers Linda, employees, financial statistics.