PORSCHE-SIMON GARAGE

Contactgegevens PORSCHE-SIMON GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PORSCHE-SIMON GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PORSCHE-SIMON GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thier Hamal 44; 4630; Soumagne (Micheroux), België

Telefoon (phone): 04 377 47 49; 0478 98 42 15 (+32-04 377 47 49; 0478 98 42 15) 04 377 47 49; 0478 98 42 15 (+32-04 377 47 49; 0478 98 42 15)

Fax (fax): 04 377 47 49 (+32-04 377 47 49) 04 377 47 49 (+32-04 377 47 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PORSCHE-SIMON GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PORSCHE-SIMON GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PORSCHE-SIMON GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PORSCHE-SIMON GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PORSCHE-SIMON GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PORSCHE-SIMON GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PORSCHE-SIMON GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PORSCHE-SIMON GARAGE
Products information PORSCHE-SIMON GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06390991210
Ondernemingsnummer: 6229217529
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PORSCHE-SIMON GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile - Independent distributors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PORSCHE-SIMON GARAGE
(Get full report from official database of BE for PORSCHE-SIMON GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PORSCHE-SIMON GARAGE
Addition kinds of activities for PORSCHE-SIMON GARAGE

5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center
89990104. kalligraaf | Calligrapher
92210202. Marshals 'kantoor, politie | Marshals' office, police

Werken bij PORSCHE-SIMON GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PORSCHE-SIMON GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PORSCHE-SIMON GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PORSCHE-SIMON GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

Zoek naar antwoorden van PORSCHE-SIMON GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of PORSCHE-SIMON GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PORSCHE-SIMON GARAGE. Laat een reactie achter voor PORSCHE-SIMON GARAGE. PORSCHE-SIMON GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PORSCHE-SIMON GARAGE. Leave a respond for PORSCHE-SIMON GARAGE. PORSCHE-SIMON GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PORSCHE-SIMON GARAGE op de google maps. Adres en contacten PORSCHE-SIMON GARAGE
Location of PORSCHE-SIMON GARAGE on the google maps. Address and contacts of PORSCHE-SIMON GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come PORSCHE-SIMON GARAGE PORSCHE-SIMON GARAGE: Pergola | GERARD GREDE | LETTREM | WILLY VANDEBUERIE | ANNELIES STORMS

Other related companies as PORSCHE-SIMON GARAGE: Pergola | GERARD GREDE | LETTREM | WILLY VANDEBUERIE | ANNELIES STORMS

PORSCHE-SIMON GARAGE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PORSCHE-SIMON GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390991210. Het bedrijf PORSCHE-SIMON GARAGE bevindt zich op het adres: Thier Hamal 44; 4630; Soumagne (Micheroux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Independent distributors. Producten gemaakt in PORSCHE-SIMON GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PORSCHE-SIMON GARAGE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PORSCHE-SIMON GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PORSCHE-SIMON GARAGE, openstaande posities, locatie van PORSCHE-SIMON GARAGE op de kaart.

PORSCHE-SIMON GARAGE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PORSCHE-SIMON GARAGE, company assigned to the tax number BE06390991210. The company PORSCHE-SIMON GARAGE is located at the address: Thier Hamal 44; 4630; Soumagne (Micheroux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Independent distributors. Products created in PORSCHE-SIMON GARAGE were not found.
The main activity of PORSCHE-SIMON GARAGE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PORSCHE-SIMON GARAGE is not available. You also can look at reviews of PORSCHE-SIMON GARAGE, open positions, location of PORSCHE-SIMON GARAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PORSCHE-SIMON GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PORSCHE-SIMON GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PORSCHE-SIMON GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PORSCHE-SIMON GARAGE, employees, financial statistics.