Haber Claude

Contactgegevens Haber Claude: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haber Claude: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haber Claude

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Hymans 40 Box 3; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 346 61 69 (+32-02 346 61 69) 02 346 61 69 (+32-02 346 61 69)

Fax (fax): 02 346 61 69 (+32-02 346 61 69) 02 346 61 69 (+32-02 346 61 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haber Claude: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haber Claude"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haber Claude"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haber Claude, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haber Claude. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haber Claude, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haber Claude. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haber Claude
Products information Haber Claude

BTW identificatienummer (tax): BE09620971679
Ondernemingsnummer: 5082244873
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Haber Claude zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haber Claude
(Get full report from official database of BE for Haber Claude)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haber Claude
Addition kinds of activities for Haber Claude

571902. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
28920215. Pentaerythritol tetranitraat, petn | Pentaerythritol tetranitrate, petn
34290106. Hangers, muurhardware | Hangers, wall hardware
35110202. Hydraulische turbines | Hydraulic turbines
38210116. microtomen | Microtomes
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts

Werken bij Haber Claude: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haber Claude: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haber Claude. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haber Claude. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Haber Claude in sociale netwerken
Look for responds of Haber Claude in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haber Claude. Laat een reactie achter voor Haber Claude. Haber Claude bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haber Claude. Leave a respond for Haber Claude. Haber Claude on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haber Claude op de google maps. Adres en contacten Haber Claude
Location of Haber Claude on the google maps. Address and contacts of Haber Claude

Andere gerelateerde bedrijven als come Haber Claude Haber Claude: JOAILLERIE TORDEURS | LOUIS WIJNANTS | Herbiet Jacques | MAURICE JORIS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as Haber Claude: JOAILLERIE TORDEURS | LOUIS WIJNANTS | Herbiet Jacques | MAURICE JORIS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Haber Claude is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haber Claude, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09620971679. Het bedrijf Haber Claude bevindt zich op het adres: Rue Louis Hymans 40 Box 3; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Haber Claude zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haber Claude is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haber Claude is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haber Claude, openstaande posities, locatie van Haber Claude op de kaart.

Haber Claude is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haber Claude, company assigned to the tax number BE09620971679. The company Haber Claude is located at the address: Rue Louis Hymans 40 Box 3; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Haber Claude were not found.
The main activity of Haber Claude is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Haber Claude is not available. You also can look at reviews of Haber Claude, open positions, location of Haber Claude on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haber Claude, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haber Claude, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haber Claude, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haber Claude, employees, financial statistics.