JOAILLERIE TORDEURS

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • JOAILLERIE TORDEURS
Private companiesPrimary Metal Industries • JOAILLERIE TORDEURS

Contactgegevens JOAILLERIE TORDEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOAILLERIE TORDEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOAILLERIE TORDEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 833; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23767385 (+32-23767385) 23767385 (+32-23767385)

Fax (fax): +32 (11) 660-13-52 +32 (11) 660-13-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOAILLERIE TORDEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOAILLERIE TORDEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOAILLERIE TORDEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOAILLERIE TORDEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOAILLERIE TORDEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOAILLERIE TORDEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOAILLERIE TORDEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOAILLERIE TORDEURS
Products information JOAILLERIE TORDEURS

BTW identificatienummer (tax): BE03505432128
Ondernemingsnummer: 8553375244
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JOAILLERIE TORDEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOAILLERIE TORDEURS
(Get full report from official database of BE for JOAILLERIE TORDEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOAILLERIE TORDEURS
Addition kinds of activities for JOAILLERIE TORDEURS

206700. Kauwgom | Chewing gum
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
25319902. Banken voor openbare gebouwen | Benches for public buildings
32910000. Schuurproducten | Abrasive products
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only

Werken bij JOAILLERIE TORDEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOAILLERIE TORDEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOAILLERIE TORDEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOAILLERIE TORDEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van JOAILLERIE TORDEURS in sociale netwerken
Look for responds of JOAILLERIE TORDEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOAILLERIE TORDEURS. Laat een reactie achter voor JOAILLERIE TORDEURS. JOAILLERIE TORDEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOAILLERIE TORDEURS. Leave a respond for JOAILLERIE TORDEURS. JOAILLERIE TORDEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOAILLERIE TORDEURS op de google maps. Adres en contacten JOAILLERIE TORDEURS
Location of JOAILLERIE TORDEURS on the google maps. Address and contacts of JOAILLERIE TORDEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOAILLERIE TORDEURS JOAILLERIE TORDEURS: PIERRE PORTIER | DELHAIZE | Interdecor 2000 | Saffier Juwelier | FOLLET, MICHEL

Other related companies as JOAILLERIE TORDEURS: PIERRE PORTIER | DELHAIZE | Interdecor 2000 | Saffier Juwelier | FOLLET, MICHEL

JOAILLERIE TORDEURS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOAILLERIE TORDEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03505432128. Het bedrijf JOAILLERIE TORDEURS bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 833; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in JOAILLERIE TORDEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOAILLERIE TORDEURS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOAILLERIE TORDEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOAILLERIE TORDEURS, openstaande posities, locatie van JOAILLERIE TORDEURS op de kaart.

JOAILLERIE TORDEURS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOAILLERIE TORDEURS, company assigned to the tax number BE03505432128. The company JOAILLERIE TORDEURS is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 833; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and horloges. Products created in JOAILLERIE TORDEURS were not found.
The main activity of JOAILLERIE TORDEURS is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOAILLERIE TORDEURS is not available. You also can look at reviews of JOAILLERIE TORDEURS, open positions, location of JOAILLERIE TORDEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOAILLERIE TORDEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOAILLERIE TORDEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOAILLERIE TORDEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOAILLERIE TORDEURS, employees, financial statistics.