Craps O

Contactgegevens Craps O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Craps O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Craps O

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert Drossart 53; 1350; Orp-Jauche (Jauche), België

Telefoon (phone): 019 63 52 80 (+32-019 63 52 80) 019 63 52 80 (+32-019 63 52 80)

Fax (fax): +32 (12) 603-68-11 +32 (12) 603-68-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Craps O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Craps O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Craps O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Craps O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Craps O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Craps O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Craps O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Craps O
Products information Craps O

BTW identificatienummer (tax): BE07619262695
Ondernemingsnummer: 7097137451
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Craps O zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Craps O
(Get full report from official database of BE for Craps O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Craps O
Addition kinds of activities for Craps O

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order

Werken bij Craps O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Craps O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Craps O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Craps O. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van Craps O in sociale netwerken
Look for responds of Craps O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Craps O. Laat een reactie achter voor Craps O. Craps O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Craps O. Leave a respond for Craps O. Craps O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Craps O op de google maps. Adres en contacten Craps O
Location of Craps O on the google maps. Address and contacts of Craps O

Andere gerelateerde bedrijven als come Craps O Craps O: F.P.S. | L?ECLAIR | Vermorgen E | GILBERT MATHY | Biodynamics bvba

Other related companies as Craps O: F.P.S. | L?ECLAIR | Vermorgen E | GILBERT MATHY | Biodynamics bvba

Craps O is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Craps O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619262695. Het bedrijf Craps O bevindt zich op het adres: Avenue Albert Drossart 53; 1350; Orp-Jauche (Jauche). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Craps O zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Craps O is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Craps O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Craps O, openstaande posities, locatie van Craps O op de kaart.

Craps O is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Craps O, company assigned to the tax number BE07619262695. The company Craps O is located at the address: Avenue Albert Drossart 53; 1350; Orp-Jauche (Jauche). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Craps O were not found.
The main activity of Craps O is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Craps O is not available. You also can look at reviews of Craps O, open positions, location of Craps O on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Craps O, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Craps O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Craps O, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Craps O, employees, financial statistics.