Joseph André S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Joseph André S.P.R.L.
Private companiesPrimary Metal Industries • Joseph André S.P.R.L.

Contactgegevens Joseph André S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joseph André S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joseph André S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue D'Houffalize 3 6670 Gouvy, België

Telefoon (phone): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

Fax (fax): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joseph André S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joseph André S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joseph André S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joseph André S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joseph André S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joseph André S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joseph André S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joseph André S.P.R.L.
Products information Joseph André S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05502471923
Ondernemingsnummer: 4168457031
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Timber trade

Product categorie (product category): Hardwood Sawmills

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joseph André S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Joseph André S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joseph André S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Joseph André S.P.R.L.

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
50510215. Rails en accessoires | Rails and accessories
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij Joseph André S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joseph André S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joseph André S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joseph André S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Joseph André S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Joseph André S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joseph André S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Joseph André S.P.R.L.. Joseph André S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joseph André S.P.R.L.. Leave a respond for Joseph André S.P.R.L.. Joseph André S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joseph André S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Joseph André S.P.R.L.
Location of Joseph André S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Joseph André S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Joseph André S.P.R.L. Joseph André S.P.R.L.: D. LURSON | BAKKERIJ DELICIA | GB | S2 Store bvba (Studio 2000) | LES BLOUSES BLANCHES

Other related companies as Joseph André S.P.R.L.: D. LURSON | BAKKERIJ DELICIA | GB | S2 Store bvba (Studio 2000) | LES BLOUSES BLANCHES

Joseph André S.P.R.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joseph André S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05502471923. Het bedrijf Joseph André S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue D'Houffalize 3 6670 Gouvy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hardwood Sawmills. Lijst met producten zijn Timber trade.
De hoofdactiviteit van Joseph André S.P.R.L. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joseph André S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joseph André S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Joseph André S.P.R.L. op de kaart.

Joseph André S.P.R.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joseph André S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05502471923. The company Joseph André S.P.R.L. is located at the address: Rue D'Houffalize 3 6670 Gouvy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hardwood Sawmills. List of products are Timber trade.
The main activity of Joseph André S.P.R.L. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Joseph André S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Joseph André S.P.R.L., open positions, location of Joseph André S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joseph André S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joseph André S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joseph André S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joseph André S.P.R.L., employees, financial statistics.