De Blauwe Hond NV

Contactgegevens De Blauwe Hond NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Blauwe Hond NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Blauwe Hond NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheldestraat 29-33; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 02 00; 03 260 90 70 (+32-03 237 02 00; 03 260 90 70) 03 237 02 00; 03 260 90 70 (+32-03 237 02 00; 03 260 90 70)

Fax (fax): 03 260 90 79 (+32-03 260 90 79) 03 260 90 79 (+32-03 260 90 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Blauwe Hond NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Blauwe Hond NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Blauwe Hond NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Blauwe Hond NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Blauwe Hond NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Blauwe Hond NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Blauwe Hond NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Blauwe Hond NV
Products information De Blauwe Hond NV

BTW identificatienummer (tax): BE05996307373
Ondernemingsnummer: 9186462402
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Building materials; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Tools - General

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Blauwe Hond NV
(Get full report from official database of BE for De Blauwe Hond NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Blauwe Hond NV
Addition kinds of activities for De Blauwe Hond NV

615999. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
899905. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
22980306. Slings, touw | Slings, rope
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
35230203. Weeding machines, landbouw | Weeding machines, agricultural

Werken bij De Blauwe Hond NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Blauwe Hond NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Blauwe Hond NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Blauwe Hond NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Student (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van De Blauwe Hond NV in sociale netwerken
Look for responds of De Blauwe Hond NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Blauwe Hond NV. Laat een reactie achter voor De Blauwe Hond NV. De Blauwe Hond NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Blauwe Hond NV. Leave a respond for De Blauwe Hond NV. De Blauwe Hond NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Blauwe Hond NV op de google maps. Adres en contacten De Blauwe Hond NV
Location of De Blauwe Hond NV on the google maps. Address and contacts of De Blauwe Hond NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Blauwe Hond NV De Blauwe Hond NV: Agricoservice de Beaumont ASBL | DONS-VERMEYLEN | Iseca BVBA | MICHEL DANEL | CR?DIT PLUS

Other related companies as De Blauwe Hond NV: Agricoservice de Beaumont ASBL | DONS-VERMEYLEN | Iseca BVBA | MICHEL DANEL | CR?DIT PLUS

De Blauwe Hond NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Blauwe Hond NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05996307373. Het bedrijf De Blauwe Hond NV bevindt zich op het adres: Scheldestraat 29-33; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hardware - Retail. Lijst met producten zijn Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Building materials; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Tools - General.
De hoofdactiviteit van De Blauwe Hond NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Blauwe Hond NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Blauwe Hond NV, openstaande posities, locatie van De Blauwe Hond NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Blauwe Hond NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Blauwe Hond NV, company assigned to the tax number BE05996307373. The company De Blauwe Hond NV is located at the address: Scheldestraat 29-33; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hardware - Retail. List of products are Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Building materials; Tools (Electric); Do-it-yourself - Articles & materials; Tools - General.
The main activity of De Blauwe Hond NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Blauwe Hond NV is not available. You also can look at reviews of De Blauwe Hond NV, open positions, location of De Blauwe Hond NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Blauwe Hond NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Blauwe Hond NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Blauwe Hond NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Blauwe Hond NV, employees, financial statistics.