DONS-VERMEYLEN

Contactgegevens DONS-VERMEYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONS-VERMEYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONS-VERMEYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAALSESTEENWEG 28; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16520200 (+32-16520200) 16520200 (+32-16520200)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONS-VERMEYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONS-VERMEYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONS-VERMEYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONS-VERMEYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONS-VERMEYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONS-VERMEYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONS-VERMEYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONS-VERMEYLEN
Products information DONS-VERMEYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DONS-VERMEYLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONS-VERMEYLEN
(Get full report from official database of BE for DONS-VERMEYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONS-VERMEYLEN
Addition kinds of activities for DONS-VERMEYLEN

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing
92210202. Marshals 'kantoor, politie | Marshals' office, police

Werken bij DONS-VERMEYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONS-VERMEYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONS-VERMEYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONS-VERMEYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van DONS-VERMEYLEN in sociale netwerken
Look for responds of DONS-VERMEYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONS-VERMEYLEN. Laat een reactie achter voor DONS-VERMEYLEN. DONS-VERMEYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONS-VERMEYLEN. Leave a respond for DONS-VERMEYLEN. DONS-VERMEYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONS-VERMEYLEN op de google maps. Adres en contacten DONS-VERMEYLEN
Location of DONS-VERMEYLEN on the google maps. Address and contacts of DONS-VERMEYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DONS-VERMEYLEN DONS-VERMEYLEN: BAKKERIJ PATISSERIE ROGER | Colors | GERRIT ADRIAENSSENS | ORNITHOLOGISCH MUSEUM DE WIELEWAAL | DE SMET DANNY

Other related companies as DONS-VERMEYLEN: BAKKERIJ PATISSERIE ROGER | Colors | GERRIT ADRIAENSSENS | ORNITHOLOGISCH MUSEUM DE WIELEWAAL | DE SMET DANNY

DONS-VERMEYLEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONS-VERMEYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf DONS-VERMEYLEN bevindt zich op het adres: BAALSESTEENWEG 28; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in DONS-VERMEYLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DONS-VERMEYLEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONS-VERMEYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONS-VERMEYLEN, openstaande posities, locatie van DONS-VERMEYLEN op de kaart.

DONS-VERMEYLEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONS-VERMEYLEN, company assigned to the tax number BE08033996582. The company DONS-VERMEYLEN is located at the address: BAALSESTEENWEG 28; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in DONS-VERMEYLEN were not found.
The main activity of DONS-VERMEYLEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DONS-VERMEYLEN is not available. You also can look at reviews of DONS-VERMEYLEN, open positions, location of DONS-VERMEYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONS-VERMEYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONS-VERMEYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONS-VERMEYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONS-VERMEYLEN, employees, financial statistics.