Parochiecentrum St-Godelieve

Contactgegevens Parochiecentrum St-Godelieve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parochiecentrum St-Godelieve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parochiecentrum St-Godelieve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achter d'Hoven 63; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 669 72 36 (+32-03 669 72 36) 03 669 72 36 (+32-03 669 72 36)

Fax (fax): 03 669 82 31 (+32-03 669 82 31) 03 669 82 31 (+32-03 669 82 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parochiecentrum St-Godelieve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parochiecentrum St-Godelieve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parochiecentrum St-Godelieve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parochiecentrum St-Godelieve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parochiecentrum St-Godelieve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parochiecentrum St-Godelieve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parochiecentrum St-Godelieve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parochiecentrum St-Godelieve
Products information Parochiecentrum St-Godelieve

BTW identificatienummer (tax): BE08836547851
Ondernemingsnummer: 2917938232
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Parochiecentrum St-Godelieve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parochiecentrum St-Godelieve
(Get full report from official database of BE for Parochiecentrum St-Godelieve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parochiecentrum St-Godelieve
Addition kinds of activities for Parochiecentrum St-Godelieve

6399. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
549902. Drankwinkels | Beverage stores
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies

Werken bij Parochiecentrum St-Godelieve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parochiecentrum St-Godelieve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parochiecentrum St-Godelieve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parochiecentrum St-Godelieve. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

Zoek naar antwoorden van Parochiecentrum St-Godelieve in sociale netwerken
Look for responds of Parochiecentrum St-Godelieve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parochiecentrum St-Godelieve. Laat een reactie achter voor Parochiecentrum St-Godelieve. Parochiecentrum St-Godelieve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parochiecentrum St-Godelieve. Leave a respond for Parochiecentrum St-Godelieve. Parochiecentrum St-Godelieve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parochiecentrum St-Godelieve op de google maps. Adres en contacten Parochiecentrum St-Godelieve
Location of Parochiecentrum St-Godelieve on the google maps. Address and contacts of Parochiecentrum St-Godelieve

Andere gerelateerde bedrijven als come Parochiecentrum St-Godelieve Parochiecentrum St-Godelieve: BLANCH. LA LAVANDIبRE | CORDONNERIE DE LA FACULT? | CHENIL OF ARTIC-SUN | MAISON DESCHOOLMEESTER | RENWA

Other related companies as Parochiecentrum St-Godelieve: BLANCH. LA LAVANDIبRE | CORDONNERIE DE LA FACULT? | CHENIL OF ARTIC-SUN | MAISON DESCHOOLMEESTER | RENWA

Parochiecentrum St-Godelieve is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parochiecentrum St-Godelieve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08836547851. Het bedrijf Parochiecentrum St-Godelieve bevindt zich op het adres: Achter d'Hoven 63; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in Parochiecentrum St-Godelieve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parochiecentrum St-Godelieve is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parochiecentrum St-Godelieve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parochiecentrum St-Godelieve, openstaande posities, locatie van Parochiecentrum St-Godelieve op de kaart.

Parochiecentrum St-Godelieve is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parochiecentrum St-Godelieve, company assigned to the tax number BE08836547851. The company Parochiecentrum St-Godelieve is located at the address: Achter d'Hoven 63; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. Products created in Parochiecentrum St-Godelieve were not found.
The main activity of Parochiecentrum St-Godelieve is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Parochiecentrum St-Godelieve is not available. You also can look at reviews of Parochiecentrum St-Godelieve, open positions, location of Parochiecentrum St-Godelieve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parochiecentrum St-Godelieve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parochiecentrum St-Godelieve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parochiecentrum St-Godelieve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parochiecentrum St-Godelieve, employees, financial statistics.