CHENIL OF ARTIC-SUN

Contactgegevens CHENIL OF ARTIC-SUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHENIL OF ARTIC-SUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHENIL OF ARTIC-SUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OMER LISON 21; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71816247 (+32-71816247) 71816247 (+32-71816247)

Fax (fax): +32 (63) 673-59-11 +32 (63) 673-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHENIL OF ARTIC-SUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHENIL OF ARTIC-SUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHENIL OF ARTIC-SUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHENIL OF ARTIC-SUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHENIL OF ARTIC-SUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHENIL OF ARTIC-SUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHENIL OF ARTIC-SUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHENIL OF ARTIC-SUN
Products information CHENIL OF ARTIC-SUN

BTW identificatienummer (tax): BE01745697021
Ondernemingsnummer: 3156066894
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CHENIL OF ARTIC-SUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHENIL OF ARTIC-SUN
(Get full report from official database of BE for CHENIL OF ARTIC-SUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHENIL OF ARTIC-SUN
Addition kinds of activities for CHENIL OF ARTIC-SUN

0171. Bessengewassen | Berry crops
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
34960111. Screening, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Screening, woven wire: made from purchased wire
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
50630216. Schakelaars | Switchboards
51490301. Specerijen | Condiments
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations

Werken bij CHENIL OF ARTIC-SUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHENIL OF ARTIC-SUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHENIL OF ARTIC-SUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHENIL OF ARTIC-SUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van CHENIL OF ARTIC-SUN in sociale netwerken
Look for responds of CHENIL OF ARTIC-SUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHENIL OF ARTIC-SUN. Laat een reactie achter voor CHENIL OF ARTIC-SUN. CHENIL OF ARTIC-SUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHENIL OF ARTIC-SUN. Leave a respond for CHENIL OF ARTIC-SUN. CHENIL OF ARTIC-SUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHENIL OF ARTIC-SUN op de google maps. Adres en contacten CHENIL OF ARTIC-SUN
Location of CHENIL OF ARTIC-SUN on the google maps. Address and contacts of CHENIL OF ARTIC-SUN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHENIL OF ARTIC-SUN CHENIL OF ARTIC-SUN: HENRI ALBERTON | Pheadra | NETCO | MATHIAS ALOSTUM | LE COQ D'OR HOTEL

Other related companies as CHENIL OF ARTIC-SUN: HENRI ALBERTON | Pheadra | NETCO | MATHIAS ALOSTUM | LE COQ D'OR HOTEL

CHENIL OF ARTIC-SUN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHENIL OF ARTIC-SUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01745697021. Het bedrijf CHENIL OF ARTIC-SUN bevindt zich op het adres: RUE OMER LISON 21; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in CHENIL OF ARTIC-SUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHENIL OF ARTIC-SUN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHENIL OF ARTIC-SUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHENIL OF ARTIC-SUN, openstaande posities, locatie van CHENIL OF ARTIC-SUN op de kaart.

CHENIL OF ARTIC-SUN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHENIL OF ARTIC-SUN, company assigned to the tax number BE01745697021. The company CHENIL OF ARTIC-SUN is located at the address: RUE OMER LISON 21; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdierenkwekers. Products created in CHENIL OF ARTIC-SUN were not found.
The main activity of CHENIL OF ARTIC-SUN is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHENIL OF ARTIC-SUN is not available. You also can look at reviews of CHENIL OF ARTIC-SUN, open positions, location of CHENIL OF ARTIC-SUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHENIL OF ARTIC-SUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHENIL OF ARTIC-SUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHENIL OF ARTIC-SUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHENIL OF ARTIC-SUN, employees, financial statistics.