d'Ouwe Kerk Zaal Nele

Contactgegevens d'Ouwe Kerk Zaal Nele: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data d'Ouwe Kerk Zaal Nele: address, phone, fax, email, website, opening hours

d'Ouwe Kerk Zaal Nele

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lage Kaart 644; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 633 15 03 (+32-03 633 15 03) 03 633 15 03 (+32-03 633 15 03)

Fax (fax): +32 (57) 884-97-60 +32 (57) 884-97-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) d'Ouwe Kerk Zaal Nele: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "d'Ouwe Kerk Zaal Nele"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "d'Ouwe Kerk Zaal Nele"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van d'Ouwe Kerk Zaal Nele, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen d'Ouwe Kerk Zaal Nele. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of d'Ouwe Kerk Zaal Nele, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees d'Ouwe Kerk Zaal Nele. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti d'Ouwe Kerk Zaal Nele
Products information d'Ouwe Kerk Zaal Nele

BTW identificatienummer (tax): BE06713165283
Ondernemingsnummer: 7760986328
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in d'Ouwe Kerk Zaal Nele zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor d'Ouwe Kerk Zaal Nele
(Get full report from official database of BE for d'Ouwe Kerk Zaal Nele)

Aanvulling soorten activiteiten voor d'Ouwe Kerk Zaal Nele
Addition kinds of activities for d'Ouwe Kerk Zaal Nele

20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
32290601. Niveau flesjes voor instrumenten, glas | Level vials for instruments, glass
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
39930000. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
73899922. Float decoratie | Float decoration
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec

Werken bij d'Ouwe Kerk Zaal Nele: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in d'Ouwe Kerk Zaal Nele: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor d'Ouwe Kerk Zaal Nele. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for d'Ouwe Kerk Zaal Nele. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

Zoek naar antwoorden van d'Ouwe Kerk Zaal Nele in sociale netwerken
Look for responds of d'Ouwe Kerk Zaal Nele in social networks

Lees alle opmerkingen voor d'Ouwe Kerk Zaal Nele. Laat een reactie achter voor d'Ouwe Kerk Zaal Nele. d'Ouwe Kerk Zaal Nele bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for d'Ouwe Kerk Zaal Nele. Leave a respond for d'Ouwe Kerk Zaal Nele. d'Ouwe Kerk Zaal Nele on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie d'Ouwe Kerk Zaal Nele op de google maps. Adres en contacten d'Ouwe Kerk Zaal Nele
Location of d'Ouwe Kerk Zaal Nele on the google maps. Address and contacts of d'Ouwe Kerk Zaal Nele

Andere gerelateerde bedrijven als come d'Ouwe Kerk Zaal Nele d'Ouwe Kerk Zaal Nele: CONDROZ-BETON | EERDEKENS JOHAN | Bibliothèque Libre St Hadelin | RECUPERMA BVBA | NORBERT VAN WOENSEL

Other related companies as d'Ouwe Kerk Zaal Nele: CONDROZ-BETON | EERDEKENS JOHAN | Bibliothèque Libre St Hadelin | RECUPERMA BVBA | NORBERT VAN WOENSEL

d'Ouwe Kerk Zaal Nele is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is d'Ouwe Kerk Zaal Nele, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713165283. Het bedrijf d'Ouwe Kerk Zaal Nele bevindt zich op het adres: Lage Kaart 644; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Halls - Rental. Producten gemaakt in d'Ouwe Kerk Zaal Nele zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van d'Ouwe Kerk Zaal Nele is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van d'Ouwe Kerk Zaal Nele is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van d'Ouwe Kerk Zaal Nele, openstaande posities, locatie van d'Ouwe Kerk Zaal Nele op de kaart.

d'Ouwe Kerk Zaal Nele is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is d'Ouwe Kerk Zaal Nele, company assigned to the tax number BE06713165283. The company d'Ouwe Kerk Zaal Nele is located at the address: Lage Kaart 644; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Halls - Rental. Products created in d'Ouwe Kerk Zaal Nele were not found.
The main activity of d'Ouwe Kerk Zaal Nele is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of d'Ouwe Kerk Zaal Nele is not available. You also can look at reviews of d'Ouwe Kerk Zaal Nele, open positions, location of d'Ouwe Kerk Zaal Nele on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over d'Ouwe Kerk Zaal Nele, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf d'Ouwe Kerk Zaal Nele, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about d'Ouwe Kerk Zaal Nele, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company d'Ouwe Kerk Zaal Nele, employees, financial statistics.