Bibliothèque Libre St Hadelin

Contactgegevens Bibliothèque Libre St Hadelin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliothèque Libre St Hadelin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliothèque Libre St Hadelin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Déportés 1; 4600; Visé, België

Telefoon (phone): 04 379 62 44 (+32-04 379 62 44) 04 379 62 44 (+32-04 379 62 44)

Fax (fax): +32 (4) 331-99-73 +32 (4) 331-99-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliothèque Libre St Hadelin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliothèque Libre St Hadelin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliothèque Libre St Hadelin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliothèque Libre St Hadelin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliothèque Libre St Hadelin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliothèque Libre St Hadelin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliothèque Libre St Hadelin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliothèque Libre St Hadelin
Products information Bibliothèque Libre St Hadelin

BTW identificatienummer (tax): BE04880645751
Ondernemingsnummer: 8301513671
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Bibliothèque Libre St Hadelin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliothèque Libre St Hadelin
(Get full report from official database of BE for Bibliothèque Libre St Hadelin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliothèque Libre St Hadelin
Addition kinds of activities for Bibliothèque Libre St Hadelin

421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable
59410402. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij Bibliothèque Libre St Hadelin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliothèque Libre St Hadelin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliothèque Libre St Hadelin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliothèque Libre St Hadelin. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Bibliothèque Libre St Hadelin in sociale netwerken
Look for responds of Bibliothèque Libre St Hadelin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliothèque Libre St Hadelin. Laat een reactie achter voor Bibliothèque Libre St Hadelin. Bibliothèque Libre St Hadelin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliothèque Libre St Hadelin. Leave a respond for Bibliothèque Libre St Hadelin. Bibliothèque Libre St Hadelin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliothèque Libre St Hadelin op de google maps. Adres en contacten Bibliothèque Libre St Hadelin
Location of Bibliothèque Libre St Hadelin on the google maps. Address and contacts of Bibliothèque Libre St Hadelin

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliothèque Libre St Hadelin Bibliothèque Libre St Hadelin: GARAGE EURAUTO | ROGER BOSSUYT | Polytuil S.A. | CREDIT OUVRIER ARLONAIS ET LUXEMBOURGEOIS | CUISINES ROLAND

Other related companies as Bibliothèque Libre St Hadelin: GARAGE EURAUTO | ROGER BOSSUYT | Polytuil S.A. | CREDIT OUVRIER ARLONAIS ET LUXEMBOURGEOIS | CUISINES ROLAND

Bibliothèque Libre St Hadelin is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliothèque Libre St Hadelin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04880645751. Het bedrijf Bibliothèque Libre St Hadelin bevindt zich op het adres: Rue des Déportés 1; 4600; Visé. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Bibliothèque Libre St Hadelin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliothèque Libre St Hadelin is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliothèque Libre St Hadelin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliothèque Libre St Hadelin, openstaande posities, locatie van Bibliothèque Libre St Hadelin op de kaart.

Bibliothèque Libre St Hadelin is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bibliothèque Libre St Hadelin, company assigned to the tax number BE04880645751. The company Bibliothèque Libre St Hadelin is located at the address: Rue des Déportés 1; 4600; Visé. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Libraries. Products created in Bibliothèque Libre St Hadelin were not found.
The main activity of Bibliothèque Libre St Hadelin is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliothèque Libre St Hadelin is not available. You also can look at reviews of Bibliothèque Libre St Hadelin, open positions, location of Bibliothèque Libre St Hadelin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliothèque Libre St Hadelin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliothèque Libre St Hadelin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliothèque Libre St Hadelin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliothèque Libre St Hadelin, employees, financial statistics.