AFSPANNING HET LOO NV

Contactgegevens AFSPANNING HET LOO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFSPANNING HET LOO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFSPANNING HET LOO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergveld 107; 2260; Westerlo, België

Telefoon (phone): 014 54 54 05 (+32-014 54 54 05) 014 54 54 05 (+32-014 54 54 05)

Fax (fax): 014 54 54 05; 014 54 24 64 (+32-014 54 54 05; 014 54 24 64) 014 54 54 05; 014 54 24 64 (+32-014 54 54 05; 014 54 24 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFSPANNING HET LOO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFSPANNING HET LOO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFSPANNING HET LOO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFSPANNING HET LOO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFSPANNING HET LOO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFSPANNING HET LOO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFSPANNING HET LOO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFSPANNING HET LOO NV
Products information AFSPANNING HET LOO NV

BTW identificatienummer (tax): BE01129913330
Ondernemingsnummer: 2415039062
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFSPANNING HET LOO NV
(Get full report from official database of BE for AFSPANNING HET LOO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFSPANNING HET LOO NV
Addition kinds of activities for AFSPANNING HET LOO NV

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
38299919. Thermohydrometers | Thermohydrometers
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing
95310404. Behuisingsprogramma's, lokale overheid | Housing programs, local government

Werken bij AFSPANNING HET LOO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFSPANNING HET LOO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFSPANNING HET LOO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFSPANNING HET LOO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van AFSPANNING HET LOO NV in sociale netwerken
Look for responds of AFSPANNING HET LOO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFSPANNING HET LOO NV. Laat een reactie achter voor AFSPANNING HET LOO NV. AFSPANNING HET LOO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFSPANNING HET LOO NV. Leave a respond for AFSPANNING HET LOO NV. AFSPANNING HET LOO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFSPANNING HET LOO NV op de google maps. Adres en contacten AFSPANNING HET LOO NV
Location of AFSPANNING HET LOO NV on the google maps. Address and contacts of AFSPANNING HET LOO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AFSPANNING HET LOO NV AFSPANNING HET LOO NV: B.C. ECAUSSINNOIS | Feng Shui Consultancy Carlier | JEAN-LOUIS MALENGREAUX | FOYER FRONTALIER | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as AFSPANNING HET LOO NV: B.C. ECAUSSINNOIS | Feng Shui Consultancy Carlier | JEAN-LOUIS MALENGREAUX | FOYER FRONTALIER | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

AFSPANNING HET LOO NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFSPANNING HET LOO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01129913330. Het bedrijf AFSPANNING HET LOO NV bevindt zich op het adres: Bergveld 107; 2260; Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van AFSPANNING HET LOO NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFSPANNING HET LOO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFSPANNING HET LOO NV, openstaande posities, locatie van AFSPANNING HET LOO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFSPANNING HET LOO NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFSPANNING HET LOO NV, company assigned to the tax number BE01129913330. The company AFSPANNING HET LOO NV is located at the address: Bergveld 107; 2260; Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Halls - Rental. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of AFSPANNING HET LOO NV is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AFSPANNING HET LOO NV is not available. You also can look at reviews of AFSPANNING HET LOO NV, open positions, location of AFSPANNING HET LOO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFSPANNING HET LOO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFSPANNING HET LOO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFSPANNING HET LOO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFSPANNING HET LOO NV, employees, financial statistics.