Stemo

Contactgegevens Stemo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stemo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stemo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moeskroenstraat 268; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 81 57 (+32-056 51 81 57) 056 51 81 57 (+32-056 51 81 57)

Fax (fax): +32 (13) 971-59-44 +32 (13) 971-59-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stemo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stemo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stemo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stemo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stemo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stemo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stemo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stemo
Products information Stemo

BTW identificatienummer (tax): BE02862457275
Ondernemingsnummer: 7245727539
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Stemo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stemo
(Get full report from official database of BE for Stemo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stemo
Addition kinds of activities for Stemo

203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
37210201. luchtschepen | Airships
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij Stemo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stemo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stemo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stemo. Looking for open vacancies in other companies

 • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

 • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

 • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

 • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

 • DAKWERKER (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: KLIEN dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VEF

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

 • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Stemo in sociale netwerken
Look for responds of Stemo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stemo. Laat een reactie achter voor Stemo. Stemo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stemo. Leave a respond for Stemo. Stemo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stemo op de google maps. Adres en contacten Stemo
Location of Stemo on the google maps. Address and contacts of Stemo

Andere gerelateerde bedrijven als come Stemo Stemo: Evrard A | Cabrini | LERMYCAR | EBAC-W.V.C. | SOLVAY S.A.

Other related companies as Stemo: Evrard A | Cabrini | LERMYCAR | EBAC-W.V.C. | SOLVAY S.A.

Stemo is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stemo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02862457275. Het bedrijf Stemo bevindt zich op het adres: Moeskroenstraat 268; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Stemo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stemo is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stemo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stemo, openstaande posities, locatie van Stemo op de kaart.

Stemo is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stemo, company assigned to the tax number BE02862457275. The company Stemo is located at the address: Moeskroenstraat 268; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Stemo were not found.
The main activity of Stemo is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stemo is not available. You also can look at reviews of Stemo, open positions, location of Stemo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stemo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stemo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stemo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stemo, employees, financial statistics.