Sonja & Katrien

Contactgegevens Sonja & Katrien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonja & Katrien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonja & Katrien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Eloois-Winkelsestraat 30; 8800; Roeselare (Oekene), België

Telefoon (phone): 051 20 27 13 (+32-051 20 27 13) 051 20 27 13 (+32-051 20 27 13)

Fax (fax): +32 (16) 869-83-72 +32 (16) 869-83-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonja & Katrien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonja & Katrien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonja & Katrien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonja & Katrien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonja & Katrien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonja & Katrien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonja & Katrien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonja & Katrien
Products information Sonja & Katrien

BTW identificatienummer (tax): BE01388366699
Ondernemingsnummer: 7073516845
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Sonja & Katrien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonja & Katrien
(Get full report from official database of BE for Sonja & Katrien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonja & Katrien
Addition kinds of activities for Sonja & Katrien

329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
01399903. Hop boerderij | Hop farm
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
23690300. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij Sonja & Katrien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonja & Katrien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonja & Katrien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonja & Katrien. Looking for open vacancies in other companies

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

 • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

 • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

 • Analist Microbiologie (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

  Type: Vaste Job

  In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

 • Analist (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

 • Integraal begeleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE KORF

  Type: Werfreserve

  Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

 • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: S.A.M.

  Type: Flexijob

  Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Sonja & Katrien in sociale netwerken
Look for responds of Sonja & Katrien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonja & Katrien. Laat een reactie achter voor Sonja & Katrien. Sonja & Katrien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonja & Katrien. Leave a respond for Sonja & Katrien. Sonja & Katrien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonja & Katrien op de google maps. Adres en contacten Sonja & Katrien
Location of Sonja & Katrien on the google maps. Address and contacts of Sonja & Katrien

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonja & Katrien Sonja & Katrien: MEMPHIS | LOUIS VAN EECKHOUDT | A Akillian Diamonds | BUREAU INDIGO | Borry Th

Other related companies as Sonja & Katrien: MEMPHIS | LOUIS VAN EECKHOUDT | A Akillian Diamonds | BUREAU INDIGO | Borry Th

Sonja & Katrien is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonja & Katrien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388366699. Het bedrijf Sonja & Katrien bevindt zich op het adres: Sint-Eloois-Winkelsestraat 30; 8800; Roeselare (Oekene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sonja & Katrien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonja & Katrien is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonja & Katrien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonja & Katrien, openstaande posities, locatie van Sonja & Katrien op de kaart.

Sonja & Katrien is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sonja & Katrien, company assigned to the tax number BE01388366699. The company Sonja & Katrien is located at the address: Sint-Eloois-Winkelsestraat 30; 8800; Roeselare (Oekene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sonja & Katrien were not found.
The main activity of Sonja & Katrien is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonja & Katrien is not available. You also can look at reviews of Sonja & Katrien, open positions, location of Sonja & Katrien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonja & Katrien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonja & Katrien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonja & Katrien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonja & Katrien, employees, financial statistics.