A Akillian Diamonds

Contactgegevens A Akillian Diamonds: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Akillian Diamonds: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Akillian Diamonds

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstraat 40; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 18 18 (+32-03 232 18 18) 03 232 18 18 (+32-03 232 18 18)

Fax (fax): +32 (87) 799-43-57 +32 (87) 799-43-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Akillian Diamonds: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Akillian Diamonds"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Akillian Diamonds"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Akillian Diamonds, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Akillian Diamonds. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Akillian Diamonds, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Akillian Diamonds. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Akillian Diamonds
Products information A Akillian Diamonds

BTW identificatienummer (tax): BE02068695068
Ondernemingsnummer: 9341369628
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A Akillian Diamonds zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Akillian Diamonds
(Get full report from official database of BE for A Akillian Diamonds)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Akillian Diamonds
Addition kinds of activities for A Akillian Diamonds

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
22210307. Satins | Satins
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij A Akillian Diamonds: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Akillian Diamonds: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Akillian Diamonds. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Akillian Diamonds. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van A Akillian Diamonds in sociale netwerken
Look for responds of A Akillian Diamonds in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Akillian Diamonds. Laat een reactie achter voor A Akillian Diamonds. A Akillian Diamonds bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Akillian Diamonds. Leave a respond for A Akillian Diamonds. A Akillian Diamonds on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Akillian Diamonds op de google maps. Adres en contacten A Akillian Diamonds
Location of A Akillian Diamonds on the google maps. Address and contacts of A Akillian Diamonds

Andere gerelateerde bedrijven als come A Akillian Diamonds A Akillian Diamonds: HERNALSTEEN GEBROEDERS | LE BERGER SA | M.D.P. | Panier Garni (Au) | L. BREUER

Other related companies as A Akillian Diamonds: HERNALSTEEN GEBROEDERS | LE BERGER SA | M.D.P. | Panier Garni (Au) | L. BREUER

A Akillian Diamonds is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Akillian Diamonds, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02068695068. Het bedrijf A Akillian Diamonds bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 40; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diamond - Dealers. Producten gemaakt in A Akillian Diamonds zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Akillian Diamonds is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Akillian Diamonds is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Akillian Diamonds, openstaande posities, locatie van A Akillian Diamonds op de kaart.

A Akillian Diamonds is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Akillian Diamonds, company assigned to the tax number BE02068695068. The company A Akillian Diamonds is located at the address: Hoveniersstraat 40; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diamond - Dealers. Products created in A Akillian Diamonds were not found.
The main activity of A Akillian Diamonds is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A Akillian Diamonds is not available. You also can look at reviews of A Akillian Diamonds, open positions, location of A Akillian Diamonds on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Akillian Diamonds, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Akillian Diamonds, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Akillian Diamonds, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Akillian Diamonds, employees, financial statistics.