Smits P

Contactgegevens Smits P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smits P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smits P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kempenlaan 34; 2290; Vorselaar, België

Telefoon (phone): 014 51 32 69 (+32-014 51 32 69) 014 51 32 69 (+32-014 51 32 69)

Fax (fax): +32 (63) 507-49-99 +32 (63) 507-49-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smits P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smits P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smits P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smits P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smits P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smits P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smits P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smits P
Products information Smits P

BTW identificatienummer (tax): BE07735717773
Ondernemingsnummer: 4796600341
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smits P
(Get full report from official database of BE for Smits P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smits P
Addition kinds of activities for Smits P

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
84129902. Museum | Museum

Werken bij Smits P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smits P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smits P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smits P. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

 • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: OCMW DESSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

 • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

 • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

 • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

 • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: COECK

  Type: Vaste Job

  · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

 • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

 • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Smits P in sociale netwerken
Look for responds of Smits P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smits P. Laat een reactie achter voor Smits P. Smits P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smits P. Leave a respond for Smits P. Smits P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smits P op de google maps. Adres en contacten Smits P
Location of Smits P on the google maps. Address and contacts of Smits P

Andere gerelateerde bedrijven als come Smits P Smits P: Adriaantje Roomijs | JACOBS DAKWERKEN | NO?L VERDONCK | Sonja Coiffure | Neuopsychiatry and legal expertise

Other related companies as Smits P: Adriaantje Roomijs | JACOBS DAKWERKEN | NO?L VERDONCK | Sonja Coiffure | Neuopsychiatry and legal expertise

Smits P is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smits P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07735717773. Het bedrijf Smits P bevindt zich op het adres: Kempenlaan 34; 2290; Vorselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Smits P is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smits P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smits P, openstaande posities, locatie van Smits P op de kaart.

Smits P is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smits P, company assigned to the tax number BE07735717773. The company Smits P is located at the address: Kempenlaan 34; 2290; Vorselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Smits P is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Smits P is not available. You also can look at reviews of Smits P, open positions, location of Smits P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smits P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smits P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smits P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smits P, employees, financial statistics.