Neuopsychiatry and legal expertise

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Neuopsychiatry and legal expertise
Private companiesBusiness Services • Neuopsychiatry and legal expertise

Contactgegevens Neuopsychiatry and legal expertise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neuopsychiatry and legal expertise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neuopsychiatry and legal expertise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driegaaienstraat 100, Sint-Niklaas, 9100 BE, België

Telefoon (phone): 32 3 766 30 15 32 3 766 30 15

Fax (fax): 32 3 766 30 15 32 3 766 30 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neuopsychiatry and legal expertise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neuopsychiatry and legal expertise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neuopsychiatry and legal expertise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neuopsychiatry and legal expertise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neuopsychiatry and legal expertise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neuopsychiatry and legal expertise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neuopsychiatry and legal expertise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neuopsychiatry and legal expertise
Products information Neuopsychiatry and legal expertise

BTW identificatienummer (tax): BE01483123779
Ondernemingsnummer: 2229919433
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Neuopsychiatry and legal expertise zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neuopsychiatry and legal expertise
(Get full report from official database of BE for Neuopsychiatry and legal expertise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neuopsychiatry and legal expertise
Addition kinds of activities for Neuopsychiatry and legal expertise

5632. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
17990203. Coating van metalen structuren op bouwplaats | Coating of metal structures at construction site
26310504. tagboard | Tagboard
28340501. antacida | Antacids
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs

Werken bij Neuopsychiatry and legal expertise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neuopsychiatry and legal expertise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neuopsychiatry and legal expertise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neuopsychiatry and legal expertise. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Neuopsychiatry and legal expertise in sociale netwerken
Look for responds of Neuopsychiatry and legal expertise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neuopsychiatry and legal expertise. Laat een reactie achter voor Neuopsychiatry and legal expertise. Neuopsychiatry and legal expertise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neuopsychiatry and legal expertise. Leave a respond for Neuopsychiatry and legal expertise. Neuopsychiatry and legal expertise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neuopsychiatry and legal expertise op de google maps. Adres en contacten Neuopsychiatry and legal expertise
Location of Neuopsychiatry and legal expertise on the google maps. Address and contacts of Neuopsychiatry and legal expertise

Andere gerelateerde bedrijven als come Neuopsychiatry and legal expertise Neuopsychiatry and legal expertise: JOSEPH VAN OPPEN | LUC BAX | CIE G?N?RALE DES TRAVAUX | PROMOD | GARAGE TOLLET

Other related companies as Neuopsychiatry and legal expertise: JOSEPH VAN OPPEN | LUC BAX | CIE G?N?RALE DES TRAVAUX | PROMOD | GARAGE TOLLET

Neuopsychiatry and legal expertise is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Neuopsychiatry and legal expertise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483123779. Het bedrijf Neuopsychiatry and legal expertise bevindt zich op het adres: Driegaaienstraat 100, Sint-Niklaas, 9100 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Neuopsychiatry and legal expertise zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neuopsychiatry and legal expertise is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neuopsychiatry and legal expertise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neuopsychiatry and legal expertise, openstaande posities, locatie van Neuopsychiatry and legal expertise op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neuopsychiatry and legal expertise is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Neuopsychiatry and legal expertise, company assigned to the tax number BE01483123779. The company Neuopsychiatry and legal expertise is located at the address: Driegaaienstraat 100, Sint-Niklaas, 9100 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Neuopsychiatry and legal expertise were not found.
The main activity of Neuopsychiatry and legal expertise is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Neuopsychiatry and legal expertise is not available. You also can look at reviews of Neuopsychiatry and legal expertise, open positions, location of Neuopsychiatry and legal expertise on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neuopsychiatry and legal expertise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neuopsychiatry and legal expertise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neuopsychiatry and legal expertise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neuopsychiatry and legal expertise, employees, financial statistics.