Simons Coiffure

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Simons Coiffure
Private companiesBusiness Services • Simons Coiffure

Contactgegevens Simons Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Simons Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Simons Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 300; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 03 23 (+32-02 351 03 23) 02 351 03 23 (+32-02 351 03 23)

Fax (fax): +32 (64) 143-52-90 +32 (64) 143-52-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Simons Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Simons Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Simons Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Simons Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Simons Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Simons Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Simons Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Simons Coiffure
Products information Simons Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE01124145507
Ondernemingsnummer: 5840301513
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Simons Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Simons Coiffure
(Get full report from official database of BE for Simons Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Simons Coiffure
Addition kinds of activities for Simons Coiffure

411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
31110102. Harness leer | Harness leather
35550302. Galleys of achtervolgers, printers ' | Galleys or chases, printers'
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Simons Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Simons Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Simons Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Simons Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EVER PRESENT

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

 • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

 • Receptionist te Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

 • Werkvoorbereider (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

 • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

 • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

Zoek naar antwoorden van Simons Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Simons Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Simons Coiffure. Laat een reactie achter voor Simons Coiffure. Simons Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Simons Coiffure. Leave a respond for Simons Coiffure. Simons Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Simons Coiffure op de google maps. Adres en contacten Simons Coiffure
Location of Simons Coiffure on the google maps. Address and contacts of Simons Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Simons Coiffure Simons Coiffure: FLTRANSPORT VANNESTE NV | RESTAURANT LA CHINE | MARTIN WAUTERS | L.A.B. | SMEKENS CLAUDE FOTOGRAFIE

Other related companies as Simons Coiffure: FLTRANSPORT VANNESTE NV | RESTAURANT LA CHINE | MARTIN WAUTERS | L.A.B. | SMEKENS CLAUDE FOTOGRAFIE

Simons Coiffure is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Simons Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01124145507. Het bedrijf Simons Coiffure bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 300; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Simons Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Simons Coiffure is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Simons Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Simons Coiffure, openstaande posities, locatie van Simons Coiffure op de kaart.

Simons Coiffure is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Simons Coiffure, company assigned to the tax number BE01124145507. The company Simons Coiffure is located at the address: Chaussée de Bruxelles 300; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Simons Coiffure were not found.
The main activity of Simons Coiffure is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Simons Coiffure is not available. You also can look at reviews of Simons Coiffure, open positions, location of Simons Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Simons Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Simons Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Simons Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Simons Coiffure, employees, financial statistics.