L.A.B.

Contactgegevens L.A.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.A.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.A.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELDERTSEBAAN 25; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13313882 (+32-13313882) 13313882 (+32-13313882)

Fax (fax): +32 (83) 444-13-40 +32 (83) 444-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.A.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.A.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.A.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.A.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.A.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.A.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.A.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.A.B.
Products information L.A.B.

BTW identificatienummer (tax): BE02821807861
Ondernemingsnummer: 5671386718
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in L.A.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.A.B.
(Get full report from official database of BE for L.A.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.A.B.
Addition kinds of activities for L.A.B.

24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
28360502. venoms | Venoms
30690600. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
59490100. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij L.A.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.A.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.A.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.A.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van L.A.B. in sociale netwerken
Look for responds of L.A.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.A.B.. Laat een reactie achter voor L.A.B.. L.A.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.A.B.. Leave a respond for L.A.B.. L.A.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.A.B. op de google maps. Adres en contacten L.A.B.
Location of L.A.B. on the google maps. Address and contacts of L.A.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come L.A.B. L.A.B.: ARC-EN-CIEL ASBL ASBL | IMMO DEBACKO | SKODA-DE SERBIE GARAGE | M. EMONTS | Dubois Danielle

Other related companies as L.A.B.: ARC-EN-CIEL ASBL ASBL | IMMO DEBACKO | SKODA-DE SERBIE GARAGE | M. EMONTS | Dubois Danielle

L.A.B. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.A.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02821807861. Het bedrijf L.A.B. bevindt zich op het adres: MELDERTSEBAAN 25; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in L.A.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.A.B. is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.A.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.A.B., openstaande posities, locatie van L.A.B. op de kaart.

L.A.B. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.A.B., company assigned to the tax number BE02821807861. The company L.A.B. is located at the address: MELDERTSEBAAN 25; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in L.A.B. were not found.
The main activity of L.A.B. is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L.A.B. is not available. You also can look at reviews of L.A.B., open positions, location of L.A.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.A.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.A.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.A.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.A.B., employees, financial statistics.