SHAMPOO COIFFURE

Contactgegevens SHAMPOO COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHAMPOO COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHAMPOO COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 579; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 387 55 15 (+32-02 387 55 15) 02 387 55 15 (+32-02 387 55 15)

Fax (fax): +32 (19) 647-85-17 +32 (19) 647-85-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHAMPOO COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHAMPOO COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHAMPOO COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHAMPOO COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHAMPOO COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHAMPOO COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHAMPOO COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHAMPOO COIFFURE
Products information SHAMPOO COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE04307434082
Ondernemingsnummer: 7993072509
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SHAMPOO COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHAMPOO COIFFURE
(Get full report from official database of BE for SHAMPOO COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHAMPOO COIFFURE
Addition kinds of activities for SHAMPOO COIFFURE

599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
38610305. Zaklampapparatuur voor fotografen, behalve lampen | Flashlight apparatus for photographers, except bulbs
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist
87410104. Personeelsmanagement | Personnel management

Werken bij SHAMPOO COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHAMPOO COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHAMPOO COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHAMPOO COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

 • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

 • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

 • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

 • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ONWEDER

  Type: Vaste Job

  Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

 • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: US CONNECT

  Type: Vaste Job

  Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

 • Endocrinoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Cézar

  Type: Flexijob

  Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van SHAMPOO COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of SHAMPOO COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHAMPOO COIFFURE. Laat een reactie achter voor SHAMPOO COIFFURE. SHAMPOO COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHAMPOO COIFFURE. Leave a respond for SHAMPOO COIFFURE. SHAMPOO COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHAMPOO COIFFURE op de google maps. Adres en contacten SHAMPOO COIFFURE
Location of SHAMPOO COIFFURE on the google maps. Address and contacts of SHAMPOO COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come SHAMPOO COIFFURE SHAMPOO COIFFURE: DEGIVE & RENARD & RAXHON | Kinderopvang Flieflotterke ('t) | SUNCARS | GEORGES VANDERSMISSEN | Realux

Other related companies as SHAMPOO COIFFURE: DEGIVE & RENARD & RAXHON | Kinderopvang Flieflotterke ('t) | SUNCARS | GEORGES VANDERSMISSEN | Realux

SHAMPOO COIFFURE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHAMPOO COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04307434082. Het bedrijf SHAMPOO COIFFURE bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 579; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in SHAMPOO COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHAMPOO COIFFURE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHAMPOO COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHAMPOO COIFFURE, openstaande posities, locatie van SHAMPOO COIFFURE op de kaart.

SHAMPOO COIFFURE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHAMPOO COIFFURE, company assigned to the tax number BE04307434082. The company SHAMPOO COIFFURE is located at the address: Chaussée de Charleroi 579; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in SHAMPOO COIFFURE were not found.
The main activity of SHAMPOO COIFFURE is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SHAMPOO COIFFURE is not available. You also can look at reviews of SHAMPOO COIFFURE, open positions, location of SHAMPOO COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHAMPOO COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHAMPOO COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHAMPOO COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHAMPOO COIFFURE, employees, financial statistics.