Kinderopvang Flieflotterke ('t)

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Kinderopvang Flieflotterke ('t)
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Kinderopvang Flieflotterke ('t)

Contactgegevens Kinderopvang Flieflotterke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kinderopvang Flieflotterke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Kinderopvang Flieflotterke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keidamstraat 71 Box 2; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 14 33 (+32-051 40 14 33) 051 40 14 33 (+32-051 40 14 33)

Fax (fax): 051 40 14 33 (+32-051 40 14 33) 051 40 14 33 (+32-051 40 14 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kinderopvang Flieflotterke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kinderopvang Flieflotterke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kinderopvang Flieflotterke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kinderopvang Flieflotterke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kinderopvang Flieflotterke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kinderopvang Flieflotterke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kinderopvang Flieflotterke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kinderopvang Flieflotterke ('t)
Products information Kinderopvang Flieflotterke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE09905517578
Ondernemingsnummer: 7102630615
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Kinderopvang Flieflotterke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kinderopvang Flieflotterke ('t)
(Get full report from official database of BE for Kinderopvang Flieflotterke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Kinderopvang Flieflotterke ('t)
Addition kinds of activities for Kinderopvang Flieflotterke ('t)

344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
33121004. Blik | Tinplate
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
51530000. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
67989902. Vastgoedbeleggingen | Realty investment trusts

Werken bij Kinderopvang Flieflotterke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kinderopvang Flieflotterke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kinderopvang Flieflotterke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kinderopvang Flieflotterke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van Kinderopvang Flieflotterke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Kinderopvang Flieflotterke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kinderopvang Flieflotterke ('t). Laat een reactie achter voor Kinderopvang Flieflotterke ('t). Kinderopvang Flieflotterke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kinderopvang Flieflotterke ('t). Leave a respond for Kinderopvang Flieflotterke ('t). Kinderopvang Flieflotterke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kinderopvang Flieflotterke ('t) op de google maps. Adres en contacten Kinderopvang Flieflotterke ('t)
Location of Kinderopvang Flieflotterke ('t) on the google maps. Address and contacts of Kinderopvang Flieflotterke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Kinderopvang Flieflotterke ('t) Kinderopvang Flieflotterke ('t): HOLLEMANS | Saint-Jean Brasserie Feestzalen | TENNIS-CLUB HOUSE | BUREAU ALINEA | Foto Plusj-A. Condes

Other related companies as Kinderopvang Flieflotterke ('t): HOLLEMANS | Saint-Jean Brasserie Feestzalen | TENNIS-CLUB HOUSE | BUREAU ALINEA | Foto Plusj-A. Condes

Kinderopvang Flieflotterke ('t) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kinderopvang Flieflotterke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09905517578. Het bedrijf Kinderopvang Flieflotterke ('t) bevindt zich op het adres: Keidamstraat 71 Box 2; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Producten gemaakt in Kinderopvang Flieflotterke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kinderopvang Flieflotterke ('t) is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kinderopvang Flieflotterke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kinderopvang Flieflotterke ('t), openstaande posities, locatie van Kinderopvang Flieflotterke ('t) op de kaart.

Kinderopvang Flieflotterke ('t) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kinderopvang Flieflotterke ('t), company assigned to the tax number BE09905517578. The company Kinderopvang Flieflotterke ('t) is located at the address: Keidamstraat 71 Box 2; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. Products created in Kinderopvang Flieflotterke ('t) were not found.
The main activity of Kinderopvang Flieflotterke ('t) is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kinderopvang Flieflotterke ('t) is not available. You also can look at reviews of Kinderopvang Flieflotterke ('t), open positions, location of Kinderopvang Flieflotterke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kinderopvang Flieflotterke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kinderopvang Flieflotterke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kinderopvang Flieflotterke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kinderopvang Flieflotterke ('t), employees, financial statistics.