Sensuality Coiffure

Contactgegevens Sensuality Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sensuality Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sensuality Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hoyoux 32; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 264 08 66 (+32-04 264 08 66) 04 264 08 66 (+32-04 264 08 66)

Fax (fax): 04 264 08 66 (+32-04 264 08 66) 04 264 08 66 (+32-04 264 08 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sensuality Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sensuality Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sensuality Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sensuality Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sensuality Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sensuality Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sensuality Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sensuality Coiffure
Products information Sensuality Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE07068023681
Ondernemingsnummer: 7882934570
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sensuality Coiffure
(Get full report from official database of BE for Sensuality Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sensuality Coiffure
Addition kinds of activities for Sensuality Coiffure

24219901. Box timmerhout | Box lumber
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij Sensuality Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sensuality Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sensuality Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sensuality Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

 • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

 • Parkeerwachter (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

 • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

 • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

 • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

 • Logistiek medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ARTEEL

  Type: Vaste Job

  Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

 • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

  Regio: 'S GRAVENVOEREN

  Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

 • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: STAR CAR

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

 • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

 • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: FARINA TINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Sensuality Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Sensuality Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sensuality Coiffure. Laat een reactie achter voor Sensuality Coiffure. Sensuality Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sensuality Coiffure. Leave a respond for Sensuality Coiffure. Sensuality Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sensuality Coiffure op de google maps. Adres en contacten Sensuality Coiffure
Location of Sensuality Coiffure on the google maps. Address and contacts of Sensuality Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Sensuality Coiffure Sensuality Coiffure: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Delrue N | Verwol NV | DERREVEAUX | JOHANNES VLUGGEN

Other related companies as Sensuality Coiffure: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Delrue N | Verwol NV | DERREVEAUX | JOHANNES VLUGGEN

Sensuality Coiffure is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sensuality Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07068023681. Het bedrijf Sensuality Coiffure bevindt zich op het adres: Rue Hoyoux 32; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Sensuality Coiffure is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sensuality Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sensuality Coiffure, openstaande posities, locatie van Sensuality Coiffure op de kaart.

Sensuality Coiffure is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sensuality Coiffure, company assigned to the tax number BE07068023681. The company Sensuality Coiffure is located at the address: Rue Hoyoux 32; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Sensuality Coiffure is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sensuality Coiffure is not available. You also can look at reviews of Sensuality Coiffure, open positions, location of Sensuality Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sensuality Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sensuality Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sensuality Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sensuality Coiffure, employees, financial statistics.