JOHANNES VLUGGEN

Contactgegevens JOHANNES VLUGGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNES VLUGGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNES VLUGGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTEVENNERWEG 13; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89612161 (+32-89612161) 89612161 (+32-89612161)

Fax (fax): +32 (53) 617-90-84 +32 (53) 617-90-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNES VLUGGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNES VLUGGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNES VLUGGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNES VLUGGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNES VLUGGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNES VLUGGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNES VLUGGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNES VLUGGEN
Products information JOHANNES VLUGGEN

BTW identificatienummer (tax): BE05078125000
Ondernemingsnummer: 1598480224
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JOHANNES VLUGGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNES VLUGGEN
(Get full report from official database of BE for JOHANNES VLUGGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNES VLUGGEN
Addition kinds of activities for JOHANNES VLUGGEN

232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
30869906. Padding, schuimplastic | Padding, foamed plastics
59439904. Schrijfbenodigdheden | Writing supplies

Werken bij JOHANNES VLUGGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNES VLUGGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNES VLUGGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNES VLUGGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van JOHANNES VLUGGEN in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNES VLUGGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNES VLUGGEN. Laat een reactie achter voor JOHANNES VLUGGEN. JOHANNES VLUGGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNES VLUGGEN. Leave a respond for JOHANNES VLUGGEN. JOHANNES VLUGGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNES VLUGGEN op de google maps. Adres en contacten JOHANNES VLUGGEN
Location of JOHANNES VLUGGEN on the google maps. Address and contacts of JOHANNES VLUGGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNES VLUGGEN JOHANNES VLUGGEN: Van Eynde D | WERKVERSCH. GEHANDICAPTEN | Poppenatelier Michelle | Truyffaut Bernard | WOLTEX BVBA

Other related companies as JOHANNES VLUGGEN: Van Eynde D | WERKVERSCH. GEHANDICAPTEN | Poppenatelier Michelle | Truyffaut Bernard | WOLTEX BVBA

JOHANNES VLUGGEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNES VLUGGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05078125000. Het bedrijf JOHANNES VLUGGEN bevindt zich op het adres: KATTEVENNERWEG 13; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in JOHANNES VLUGGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANNES VLUGGEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNES VLUGGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNES VLUGGEN, openstaande posities, locatie van JOHANNES VLUGGEN op de kaart.

JOHANNES VLUGGEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNES VLUGGEN, company assigned to the tax number BE05078125000. The company JOHANNES VLUGGEN is located at the address: KATTEVENNERWEG 13; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dakwerken. Products created in JOHANNES VLUGGEN were not found.
The main activity of JOHANNES VLUGGEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNES VLUGGEN is not available. You also can look at reviews of JOHANNES VLUGGEN, open positions, location of JOHANNES VLUGGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNES VLUGGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNES VLUGGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNES VLUGGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNES VLUGGEN, employees, financial statistics.