Santa (Coiffure)

Contactgegevens Santa (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Santa (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Santa (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Rapha?l 38; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 07 43 (+32-02 522 07 43) 02 522 07 43 (+32-02 522 07 43)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Santa (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Santa (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Santa (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Santa (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Santa (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Santa (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Santa (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Santa (Coiffure)
Products information Santa (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Santa (Coiffure) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Santa (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Santa (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Santa (Coiffure)
Addition kinds of activities for Santa (Coiffure)

319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
79299900. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec

Werken bij Santa (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Santa (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Santa (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Santa (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

 • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

 • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

 • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Administratieve bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

 • machineoperator (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

 • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

Zoek naar antwoorden van Santa (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Santa (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Santa (Coiffure). Laat een reactie achter voor Santa (Coiffure). Santa (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Santa (Coiffure). Leave a respond for Santa (Coiffure). Santa (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Santa (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Santa (Coiffure)
Location of Santa (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Santa (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Santa (Coiffure) Santa (Coiffure): Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine | MARC VAN HOLM-DE TUIN VAN HEDEN | COIFFURE ST?PHANIE | R?SIDENCE SANS SOUCI | Tout pour le Toutou

Other related companies as Santa (Coiffure): Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine | MARC VAN HOLM-DE TUIN VAN HEDEN | COIFFURE ST?PHANIE | R?SIDENCE SANS SOUCI | Tout pour le Toutou

Santa (Coiffure) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Santa (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf Santa (Coiffure) bevindt zich op het adres: Rue Rapha?l 38; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Santa (Coiffure) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Santa (Coiffure) is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Santa (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Santa (Coiffure), openstaande posities, locatie van Santa (Coiffure) op de kaart.

Santa (Coiffure) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Santa (Coiffure), company assigned to the tax number BE01455383300. The company Santa (Coiffure) is located at the address: Rue Rapha?l 38; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Santa (Coiffure) were not found.
The main activity of Santa (Coiffure) is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Santa (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Santa (Coiffure), open positions, location of Santa (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Santa (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Santa (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Santa (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Santa (Coiffure), employees, financial statistics.