Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine
Private companiesNational Security and International Affairs • Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine

Contactgegevens Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Alost 7; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 13 39 (+32-02 513 13 39) 02 513 13 39 (+32-02 513 13 39)

Fax (fax): 02 513 99 70 (+32-02 513 99 70) 02 513 99 70 (+32-02 513 99 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine
Products information Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine

BTW identificatienummer (tax): BE05100646972
Ondernemingsnummer: 8795074462
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Handicraft

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine
(Get full report from official database of BE for Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine
Addition kinds of activities for Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine

354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
50519904. ingots | Ingots

Werken bij Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine in sociale netwerken
Look for responds of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Laat een reactie achter voor Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Leave a respond for Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine. Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine op de google maps. Adres en contacten Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine
Location of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine on the google maps. Address and contacts of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: Résidence Atomium | K?LGEN & MARI?N | Wasserman David | Jolies Notes (Les) ASBL | Mar茅chal NV

Other related companies as Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine: Résidence Atomium | K?LGEN & MARI?N | Wasserman David | Jolies Notes (Les) ASBL | Mar茅chal NV

Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05100646972. Het bedrijf Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine bevindt zich op het adres: Rue d'Alost 7; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Handicraft. Producten gemaakt in Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, openstaande posities, locatie van Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine op de kaart.

Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, company assigned to the tax number BE05100646972. The company Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is located at the address: Rue d'Alost 7; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Handicraft. Products created in Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine were not found.
The main activity of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine is not available. You also can look at reviews of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, open positions, location of Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison des Métiers d'Arts et du Patrimoine, employees, financial statistics.