SAM (HAARSTUDIO)

Contactgegevens SAM (HAARSTUDIO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAM (HAARSTUDIO): address, phone, fax, email, website, opening hours

SAM (HAARSTUDIO)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 281; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 828 90 06 (+32-03 828 90 06) 03 828 90 06 (+32-03 828 90 06)

Fax (fax): +32 (51) 350-26-62 +32 (51) 350-26-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAM (HAARSTUDIO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAM (HAARSTUDIO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAM (HAARSTUDIO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAM (HAARSTUDIO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAM (HAARSTUDIO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAM (HAARSTUDIO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAM (HAARSTUDIO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAM (HAARSTUDIO)
Products information SAM (HAARSTUDIO)

BTW identificatienummer (tax): BE05863372802
Ondernemingsnummer: 8416320800
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAM (HAARSTUDIO)
(Get full report from official database of BE for SAM (HAARSTUDIO))

Aanvulling soorten activiteiten voor SAM (HAARSTUDIO)
Addition kinds of activities for SAM (HAARSTUDIO)

3577. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
28939903. Letterpress of offset inkt | Letterpress or offset ink
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
41110301. Luchthaven limousine, geplande dienst | Airport limousine, scheduled service
76290303. Stofzuiger reparatie | Vacuum cleaner repair

Werken bij SAM (HAARSTUDIO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAM (HAARSTUDIO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAM (HAARSTUDIO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAM (HAARSTUDIO). Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van SAM (HAARSTUDIO) in sociale netwerken
Look for responds of SAM (HAARSTUDIO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAM (HAARSTUDIO). Laat een reactie achter voor SAM (HAARSTUDIO). SAM (HAARSTUDIO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAM (HAARSTUDIO). Leave a respond for SAM (HAARSTUDIO). SAM (HAARSTUDIO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAM (HAARSTUDIO) op de google maps. Adres en contacten SAM (HAARSTUDIO)
Location of SAM (HAARSTUDIO) on the google maps. Address and contacts of SAM (HAARSTUDIO)

Andere gerelateerde bedrijven als come SAM (HAARSTUDIO) SAM (HAARSTUDIO): Bleu Marine | Houben L | TECHNISYS | GARAGE MAENHOUT | BODART ANDRE

Other related companies as SAM (HAARSTUDIO): Bleu Marine | Houben L | TECHNISYS | GARAGE MAENHOUT | BODART ANDRE

SAM (HAARSTUDIO) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAM (HAARSTUDIO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05863372802. Het bedrijf SAM (HAARSTUDIO) bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 281; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van SAM (HAARSTUDIO) is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAM (HAARSTUDIO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAM (HAARSTUDIO), openstaande posities, locatie van SAM (HAARSTUDIO) op de kaart.

SAM (HAARSTUDIO) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAM (HAARSTUDIO), company assigned to the tax number BE05863372802. The company SAM (HAARSTUDIO) is located at the address: Boomsesteenweg 281; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of SAM (HAARSTUDIO) is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SAM (HAARSTUDIO) is not available. You also can look at reviews of SAM (HAARSTUDIO), open positions, location of SAM (HAARSTUDIO) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAM (HAARSTUDIO), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAM (HAARSTUDIO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAM (HAARSTUDIO), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAM (HAARSTUDIO), employees, financial statistics.