Bleu Marine

Contactgegevens Bleu Marine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bleu Marine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bleu Marine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pepin 33; 4860; Pepinster, België

Telefoon (phone): 087 46 04 24 (+32-087 46 04 24) 087 46 04 24 (+32-087 46 04 24)

Fax (fax): +32 (67) 939-60-38 +32 (67) 939-60-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bleu Marine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bleu Marine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bleu Marine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bleu Marine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bleu Marine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bleu Marine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bleu Marine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bleu Marine
Products information Bleu Marine

BTW identificatienummer (tax): BE05119873046
Ondernemingsnummer: 6377532958
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Beauty salons

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bleu Marine
(Get full report from official database of BE for Bleu Marine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bleu Marine
Addition kinds of activities for Bleu Marine

357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations
86610111. Kerk van Christus | Church of christ

Werken bij Bleu Marine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bleu Marine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bleu Marine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bleu Marine. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

Zoek naar antwoorden van Bleu Marine in sociale netwerken
Look for responds of Bleu Marine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bleu Marine. Laat een reactie achter voor Bleu Marine. Bleu Marine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bleu Marine. Leave a respond for Bleu Marine. Bleu Marine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bleu Marine op de google maps. Adres en contacten Bleu Marine
Location of Bleu Marine on the google maps. Address and contacts of Bleu Marine

Andere gerelateerde bedrijven als come Bleu Marine Bleu Marine: BEENHOUWERIJ CARLO | JOSEPH DOHOGNE | LES JEUNES JARDINIERS ASBL | Lucas Business Service | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Bleu Marine: BEENHOUWERIJ CARLO | JOSEPH DOHOGNE | LES JEUNES JARDINIERS ASBL | Lucas Business Service | FEDERALE POLITIE

Bleu Marine is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bleu Marine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05119873046. Het bedrijf Bleu Marine bevindt zich op het adres: Rue Pepin 33; 4860; Pepinster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Solariums. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van Bleu Marine is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bleu Marine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bleu Marine, openstaande posities, locatie van Bleu Marine op de kaart.

Bleu Marine is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bleu Marine, company assigned to the tax number BE05119873046. The company Bleu Marine is located at the address: Rue Pepin 33; 4860; Pepinster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Solariums. List of products are Beauty salons.
The main activity of Bleu Marine is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bleu Marine is not available. You also can look at reviews of Bleu Marine, open positions, location of Bleu Marine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bleu Marine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bleu Marine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bleu Marine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bleu Marine, employees, financial statistics.