TARTERIE DE LA FONTAINE

Contactgegevens TARTERIE DE LA FONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TARTERIE DE LA FONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TARTERIE DE LA FONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deigné 84; 4920; Aywaille (Sougné-Remouchamps), België

Telefoon (phone): 04 360 85 89 (+32-04 360 85 89) 04 360 85 89 (+32-04 360 85 89)

Fax (fax): +32 (2) 680-69-60 +32 (2) 680-69-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TARTERIE DE LA FONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TARTERIE DE LA FONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TARTERIE DE LA FONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TARTERIE DE LA FONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TARTERIE DE LA FONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TARTERIE DE LA FONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TARTERIE DE LA FONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TARTERIE DE LA FONTAINE
Products information TARTERIE DE LA FONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE03159912109
Ondernemingsnummer: 4171478271
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TARTERIE DE LA FONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TARTERIE DE LA FONTAINE
(Get full report from official database of BE for TARTERIE DE LA FONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TARTERIE DE LA FONTAINE
Addition kinds of activities for TARTERIE DE LA FONTAINE

811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
79480401. Hondensport | Dog racing
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij TARTERIE DE LA FONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TARTERIE DE LA FONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TARTERIE DE LA FONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TARTERIE DE LA FONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van TARTERIE DE LA FONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of TARTERIE DE LA FONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TARTERIE DE LA FONTAINE. Laat een reactie achter voor TARTERIE DE LA FONTAINE. TARTERIE DE LA FONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TARTERIE DE LA FONTAINE. Leave a respond for TARTERIE DE LA FONTAINE. TARTERIE DE LA FONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TARTERIE DE LA FONTAINE op de google maps. Adres en contacten TARTERIE DE LA FONTAINE
Location of TARTERIE DE LA FONTAINE on the google maps. Address and contacts of TARTERIE DE LA FONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come TARTERIE DE LA FONTAINE TARTERIE DE LA FONTAINE: FLHASPESLAGH NV | J.C. JOFFRE | ACTIEGROEP BOURGOYEN-OSSEMEERSEN | JOS SOMERS | PETERCAM SA-NV

Other related companies as TARTERIE DE LA FONTAINE: FLHASPESLAGH NV | J.C. JOFFRE | ACTIEGROEP BOURGOYEN-OSSEMEERSEN | JOS SOMERS | PETERCAM SA-NV

TARTERIE DE LA FONTAINE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TARTERIE DE LA FONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03159912109. Het bedrijf TARTERIE DE LA FONTAINE bevindt zich op het adres: Deigné 84; 4920; Aywaille (Sougné-Remouchamps). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in TARTERIE DE LA FONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TARTERIE DE LA FONTAINE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TARTERIE DE LA FONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TARTERIE DE LA FONTAINE, openstaande posities, locatie van TARTERIE DE LA FONTAINE op de kaart.

TARTERIE DE LA FONTAINE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TARTERIE DE LA FONTAINE, company assigned to the tax number BE03159912109. The company TARTERIE DE LA FONTAINE is located at the address: Deigné 84; 4920; Aywaille (Sougné-Remouchamps). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in TARTERIE DE LA FONTAINE were not found.
The main activity of TARTERIE DE LA FONTAINE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TARTERIE DE LA FONTAINE is not available. You also can look at reviews of TARTERIE DE LA FONTAINE, open positions, location of TARTERIE DE LA FONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TARTERIE DE LA FONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TARTERIE DE LA FONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TARTERIE DE LA FONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TARTERIE DE LA FONTAINE, employees, financial statistics.