PETERCAM SA-NV

Contactgegevens PETERCAM SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETERCAM SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETERCAM SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Sainte Gudule, 19, BRUSSELS, N-A 1000, België

Telefoon (phone): 3222296206 3222296206

Fax (fax): 3222296696 3222296696

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETERCAM SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETERCAM SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETERCAM SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETERCAM SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETERCAM SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETERCAM SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETERCAM SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETERCAM SA-NV
Products information PETERCAM SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE03527130126
Ondernemingsnummer: 2096435546
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PETERCAM SA-NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETERCAM SA-NV
(Get full report from official database of BE for PETERCAM SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETERCAM SA-NV
Addition kinds of activities for PETERCAM SA-NV

274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
22520102. Slippersokken | Slipper socks
23960104. Bagage voering | Luggage linings
32910305. Staalwol | Steel wool
36449901. Visdraad (elektrisch bedradingsgereedschap) | Fish wire (electrical wiring tool)
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check

Werken bij PETERCAM SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETERCAM SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETERCAM SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETERCAM SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van PETERCAM SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of PETERCAM SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETERCAM SA-NV. Laat een reactie achter voor PETERCAM SA-NV. PETERCAM SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETERCAM SA-NV. Leave a respond for PETERCAM SA-NV. PETERCAM SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETERCAM SA-NV op de google maps. Adres en contacten PETERCAM SA-NV
Location of PETERCAM SA-NV on the google maps. Address and contacts of PETERCAM SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PETERCAM SA-NV PETERCAM SA-NV: City Press | Shaolin Kungfu | THIERRY DANTHINE | BRUVACO | VAN ELSEN GUY

Other related companies as PETERCAM SA-NV: City Press | Shaolin Kungfu | THIERRY DANTHINE | BRUVACO | VAN ELSEN GUY

PETERCAM SA-NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETERCAM SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03527130126. Het bedrijf PETERCAM SA-NV bevindt zich op het adres: Place Sainte Gudule, 19, BRUSSELS, N-A 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PETERCAM SA-NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETERCAM SA-NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETERCAM SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETERCAM SA-NV, openstaande posities, locatie van PETERCAM SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PETERCAM SA-NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETERCAM SA-NV, company assigned to the tax number BE03527130126. The company PETERCAM SA-NV is located at the address: Place Sainte Gudule, 19, BRUSSELS, N-A 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PETERCAM SA-NV were not found.
The main activity of PETERCAM SA-NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PETERCAM SA-NV is not available. You also can look at reviews of PETERCAM SA-NV, open positions, location of PETERCAM SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETERCAM SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETERCAM SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETERCAM SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETERCAM SA-NV, employees, financial statistics.