Madame Coiffure

Contactgegevens Madame Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Madame Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Madame Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Léon Simon 31; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 29 34 (+32-085 84 29 34) 085 84 29 34 (+32-085 84 29 34)

Fax (fax): +32 (68) 195-93-71 +32 (68) 195-93-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Madame Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Madame Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Madame Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Madame Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Madame Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Madame Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Madame Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Madame Coiffure
Products information Madame Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE08126281738
Ondernemingsnummer: 5571685791
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Madame Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Madame Coiffure
(Get full report from official database of BE for Madame Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Madame Coiffure
Addition kinds of activities for Madame Coiffure

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
593202. Antiques | Antiques
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
753700. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval

Werken bij Madame Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Madame Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Madame Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Madame Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Madame Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Madame Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Madame Coiffure. Laat een reactie achter voor Madame Coiffure. Madame Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Madame Coiffure. Leave a respond for Madame Coiffure. Madame Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Madame Coiffure op de google maps. Adres en contacten Madame Coiffure
Location of Madame Coiffure on the google maps. Address and contacts of Madame Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Madame Coiffure Madame Coiffure: LEONIDAS | SAدDEH | LA TAVERNE DE LA CROIX | Prestige Champagne | DE WINTER - DEVOS

Other related companies as Madame Coiffure: LEONIDAS | SAدDEH | LA TAVERNE DE LA CROIX | Prestige Champagne | DE WINTER - DEVOS

Madame Coiffure is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Madame Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08126281738. Het bedrijf Madame Coiffure bevindt zich op het adres: Rue Léon Simon 31; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Madame Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Madame Coiffure is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Madame Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Madame Coiffure, openstaande posities, locatie van Madame Coiffure op de kaart.

Madame Coiffure is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Madame Coiffure, company assigned to the tax number BE08126281738. The company Madame Coiffure is located at the address: Rue Léon Simon 31; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Madame Coiffure were not found.
The main activity of Madame Coiffure is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Madame Coiffure is not available. You also can look at reviews of Madame Coiffure, open positions, location of Madame Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Madame Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Madame Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Madame Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Madame Coiffure, employees, financial statistics.