Sint-Hubertus

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Sint-Hubertus
Private companiesReal Estate • Sint-Hubertus

Contactgegevens Sint-Hubertus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sint-Hubertus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sint-Hubertus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 62; 3150; Haacht (Wespelaar), België

Telefoon (phone): 016 60 14 48 (+32-016 60 14 48) 016 60 14 48 (+32-016 60 14 48)

Fax (fax): 016 60 14 48 (+32-016 60 14 48) 016 60 14 48 (+32-016 60 14 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sint-Hubertus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sint-Hubertus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sint-Hubertus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sint-Hubertus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sint-Hubertus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sint-Hubertus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sint-Hubertus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sint-Hubertus
Products information Sint-Hubertus

BTW identificatienummer (tax): BE08225708007
Ondernemingsnummer: 3098114013
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Sint-Hubertus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sint-Hubertus
(Get full report from official database of BE for Sint-Hubertus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sint-Hubertus
Addition kinds of activities for Sint-Hubertus

175199. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec

Werken bij Sint-Hubertus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sint-Hubertus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sint-Hubertus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sint-Hubertus. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van Sint-Hubertus in sociale netwerken
Look for responds of Sint-Hubertus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sint-Hubertus. Laat een reactie achter voor Sint-Hubertus. Sint-Hubertus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sint-Hubertus. Leave a respond for Sint-Hubertus. Sint-Hubertus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sint-Hubertus op de google maps. Adres en contacten Sint-Hubertus
Location of Sint-Hubertus on the google maps. Address and contacts of Sint-Hubertus

Andere gerelateerde bedrijven als come Sint-Hubertus Sint-Hubertus: KOENRAAD VERMEULEN | CLASSIC & SPORT CARS | ALAIN TRIPPAERS | EDDY VERDOODT | Boule du Centre (La)

Other related companies as Sint-Hubertus: KOENRAAD VERMEULEN | CLASSIC & SPORT CARS | ALAIN TRIPPAERS | EDDY VERDOODT | Boule du Centre (La)

Sint-Hubertus is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sint-Hubertus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08225708007. Het bedrijf Sint-Hubertus bevindt zich op het adres: Grote Baan 62; 3150; Haacht (Wespelaar). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Sint-Hubertus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sint-Hubertus is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sint-Hubertus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sint-Hubertus, openstaande posities, locatie van Sint-Hubertus op de kaart.

Sint-Hubertus is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sint-Hubertus, company assigned to the tax number BE08225708007. The company Sint-Hubertus is located at the address: Grote Baan 62; 3150; Haacht (Wespelaar). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Sint-Hubertus were not found.
The main activity of Sint-Hubertus is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sint-Hubertus is not available. You also can look at reviews of Sint-Hubertus, open positions, location of Sint-Hubertus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sint-Hubertus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sint-Hubertus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sint-Hubertus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sint-Hubertus, employees, financial statistics.