KOENRAAD VERMEULEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • KOENRAAD VERMEULEN
Private companiesReal Estate • KOENRAAD VERMEULEN

Contactgegevens KOENRAAD VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOENRAAD VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOENRAAD VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTESTRAAT 53; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16538094 (+32-16538094) 16538094 (+32-16538094)

Fax (fax): +32 (51) 790-37-55 +32 (51) 790-37-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOENRAAD VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOENRAAD VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOENRAAD VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOENRAAD VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOENRAAD VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOENRAAD VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOENRAAD VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOENRAAD VERMEULEN
Products information KOENRAAD VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE03527679443
Ondernemingsnummer: 8198791503
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KOENRAAD VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOENRAAD VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for KOENRAAD VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOENRAAD VERMEULEN
Addition kinds of activities for KOENRAAD VERMEULEN

31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
33559901. Slakken, aluminium | Slugs, aluminum
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps

Werken bij KOENRAAD VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOENRAAD VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOENRAAD VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOENRAAD VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

 • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

 • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

 • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

 • chauffeur CE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

 • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: ETI VANDENVEN

  Type: Studentenjob

  ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Senior Automation Engineer (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

 • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: A.B.C.D

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van KOENRAAD VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of KOENRAAD VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOENRAAD VERMEULEN. Laat een reactie achter voor KOENRAAD VERMEULEN. KOENRAAD VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOENRAAD VERMEULEN. Leave a respond for KOENRAAD VERMEULEN. KOENRAAD VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOENRAAD VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten KOENRAAD VERMEULEN
Location of KOENRAAD VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of KOENRAAD VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KOENRAAD VERMEULEN KOENRAAD VERMEULEN: T PARELHOENTJE | ALARME SERVICE | DRINK SERVICE CORPORATION | COIFFURE MARLEEN | JEAN SCHWERS

Other related companies as KOENRAAD VERMEULEN: T PARELHOENTJE | ALARME SERVICE | DRINK SERVICE CORPORATION | COIFFURE MARLEEN | JEAN SCHWERS

KOENRAAD VERMEULEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOENRAAD VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03527679443. Het bedrijf KOENRAAD VERMEULEN bevindt zich op het adres: RECHTESTRAAT 53; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KOENRAAD VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOENRAAD VERMEULEN is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOENRAAD VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOENRAAD VERMEULEN, openstaande posities, locatie van KOENRAAD VERMEULEN op de kaart.

KOENRAAD VERMEULEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOENRAAD VERMEULEN, company assigned to the tax number BE03527679443. The company KOENRAAD VERMEULEN is located at the address: RECHTESTRAAT 53; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KOENRAAD VERMEULEN were not found.
The main activity of KOENRAAD VERMEULEN is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KOENRAAD VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of KOENRAAD VERMEULEN, open positions, location of KOENRAAD VERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOENRAAD VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOENRAAD VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOENRAAD VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOENRAAD VERMEULEN, employees, financial statistics.