Katia

Contactgegevens Katia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Katia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Katia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Romestraat 22; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 65 01 (+32-059 70 65 01) 059 70 65 01 (+32-059 70 65 01)

Fax (fax): +32 (82) 917-31-52 +32 (82) 917-31-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Katia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Katia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Katia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Katia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Katia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Katia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Katia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Katia
Products information Katia

BTW identificatienummer (tax): BE09119995117
Ondernemingsnummer: 1733612060
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Katia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Katia
(Get full report from official database of BE for Katia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Katia
Addition kinds of activities for Katia

07820203. Graszorg | Lawn care services
17999920. Glasvertoning, architectonisch of automobiel | Glass tinting, architectural or automotive
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
73749902. Data processing service | Data processing service

Werken bij Katia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Katia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Katia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Katia. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van Katia in sociale netwerken
Look for responds of Katia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Katia. Laat een reactie achter voor Katia. Katia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Katia. Leave a respond for Katia. Katia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Katia op de google maps. Adres en contacten Katia
Location of Katia on the google maps. Address and contacts of Katia

Andere gerelateerde bedrijven als come Katia Katia: CIRCUS HOETCHACHA | SUZUKI AUTOCOURONNE | E.P.A.E.M. | A. DELLA FAILLE DE LEVERGHEM | Van Gansen Motors NV

Other related companies as Katia: CIRCUS HOETCHACHA | SUZUKI AUTOCOURONNE | E.P.A.E.M. | A. DELLA FAILLE DE LEVERGHEM | Van Gansen Motors NV

Katia is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Katia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09119995117. Het bedrijf Katia bevindt zich op het adres: Romestraat 22; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Katia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Katia is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Katia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Katia, openstaande posities, locatie van Katia op de kaart.

Katia is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Katia, company assigned to the tax number BE09119995117. The company Katia is located at the address: Romestraat 22; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Katia were not found.
The main activity of Katia is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Katia is not available. You also can look at reviews of Katia, open positions, location of Katia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Katia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Katia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Katia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Katia, employees, financial statistics.