CIRCUS HOETCHACHA

Contactgegevens CIRCUS HOETCHACHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIRCUS HOETCHACHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIRCUS HOETCHACHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIERMARKT 20; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 495642653 (+32-495642653) 495642653 (+32-495642653)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIRCUS HOETCHACHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIRCUS HOETCHACHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIRCUS HOETCHACHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIRCUS HOETCHACHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIRCUS HOETCHACHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIRCUS HOETCHACHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIRCUS HOETCHACHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIRCUS HOETCHACHA
Products information CIRCUS HOETCHACHA

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CIRCUS HOETCHACHA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIRCUS HOETCHACHA
(Get full report from official database of BE for CIRCUS HOETCHACHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIRCUS HOETCHACHA
Addition kinds of activities for CIRCUS HOETCHACHA

24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij CIRCUS HOETCHACHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIRCUS HOETCHACHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIRCUS HOETCHACHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIRCUS HOETCHACHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van CIRCUS HOETCHACHA in sociale netwerken
Look for responds of CIRCUS HOETCHACHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIRCUS HOETCHACHA. Laat een reactie achter voor CIRCUS HOETCHACHA. CIRCUS HOETCHACHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIRCUS HOETCHACHA. Leave a respond for CIRCUS HOETCHACHA. CIRCUS HOETCHACHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIRCUS HOETCHACHA op de google maps. Adres en contacten CIRCUS HOETCHACHA
Location of CIRCUS HOETCHACHA on the google maps. Address and contacts of CIRCUS HOETCHACHA

Andere gerelateerde bedrijven als come CIRCUS HOETCHACHA CIRCUS HOETCHACHA: Dekemexhe | Meseguer J | HEREMANS | E. COLIN | Lenoir Chantal

Other related companies as CIRCUS HOETCHACHA: Dekemexhe | Meseguer J | HEREMANS | E. COLIN | Lenoir Chantal

CIRCUS HOETCHACHA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIRCUS HOETCHACHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf CIRCUS HOETCHACHA bevindt zich op het adres: EIERMARKT 20; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in CIRCUS HOETCHACHA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIRCUS HOETCHACHA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIRCUS HOETCHACHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIRCUS HOETCHACHA, openstaande posities, locatie van CIRCUS HOETCHACHA op de kaart.

CIRCUS HOETCHACHA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIRCUS HOETCHACHA, company assigned to the tax number BE06319580078. The company CIRCUS HOETCHACHA is located at the address: EIERMARKT 20; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement. Products created in CIRCUS HOETCHACHA were not found.
The main activity of CIRCUS HOETCHACHA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CIRCUS HOETCHACHA is not available. You also can look at reviews of CIRCUS HOETCHACHA, open positions, location of CIRCUS HOETCHACHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIRCUS HOETCHACHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIRCUS HOETCHACHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIRCUS HOETCHACHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIRCUS HOETCHACHA, employees, financial statistics.