Colette (Coiffure)

Contactgegevens Colette (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colette (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Colette (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DESTREE 48; 4030; GRIVEGNEE, België

Telefoon (phone): 04 342 79 44 (+32-04 342 79 44) 04 342 79 44 (+32-04 342 79 44)

Fax (fax): +32 (87) 821-63-66 +32 (87) 821-63-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colette (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colette (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colette (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colette (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colette (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colette (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colette (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colette (Coiffure)
Products information Colette (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE05429687500
Ondernemingsnummer: 1106292724
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colette (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Colette (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Colette (Coiffure)
Addition kinds of activities for Colette (Coiffure)

305302. Inpak materiaal | Packing materials
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
79290102. Klassieke muziekgroepen of artiesten | Classical music groups or artists

Werken bij Colette (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colette (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colette (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colette (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van Colette (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Colette (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colette (Coiffure). Laat een reactie achter voor Colette (Coiffure). Colette (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colette (Coiffure). Leave a respond for Colette (Coiffure). Colette (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colette (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Colette (Coiffure)
Location of Colette (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Colette (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Colette (Coiffure) Colette (Coiffure): Librairie Joli-Bois | LIEVEN DE BRUYNE | NESS CONCEPT | COIFFURE CLAUDE | RAOUL PIETERS

Other related companies as Colette (Coiffure): Librairie Joli-Bois | LIEVEN DE BRUYNE | NESS CONCEPT | COIFFURE CLAUDE | RAOUL PIETERS

Colette (Coiffure) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colette (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05429687500. Het bedrijf Colette (Coiffure) bevindt zich op het adres: RUE JULES DESTREE 48; 4030; GRIVEGNEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van Colette (Coiffure) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colette (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colette (Coiffure), openstaande posities, locatie van Colette (Coiffure) op de kaart.

Colette (Coiffure) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colette (Coiffure), company assigned to the tax number BE05429687500. The company Colette (Coiffure) is located at the address: RUE JULES DESTREE 48; 4030; GRIVEGNEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of Colette (Coiffure) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Colette (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Colette (Coiffure), open positions, location of Colette (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colette (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colette (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colette (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colette (Coiffure), employees, financial statistics.