LIEVEN DE BRUYNE

Contactgegevens LIEVEN DE BRUYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN DE BRUYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN DE BRUYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAMONSHOEK 68; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 93459703 (+32-93459703) 93459703 (+32-93459703)

Fax (fax): +32 (81) 234-30-45 +32 (81) 234-30-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN DE BRUYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN DE BRUYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN DE BRUYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN DE BRUYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN DE BRUYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN DE BRUYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN DE BRUYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN DE BRUYNE
Products information LIEVEN DE BRUYNE

BTW identificatienummer (tax): BE01308441162
Ondernemingsnummer: 5680725097
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LIEVEN DE BRUYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN DE BRUYNE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN DE BRUYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN DE BRUYNE
Addition kinds of activities for LIEVEN DE BRUYNE

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
762204. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
36250201. Armatuur relais | Armature relays
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places

Werken bij LIEVEN DE BRUYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN DE BRUYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN DE BRUYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN DE BRUYNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN DE BRUYNE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN DE BRUYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN DE BRUYNE. Laat een reactie achter voor LIEVEN DE BRUYNE. LIEVEN DE BRUYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN DE BRUYNE. Leave a respond for LIEVEN DE BRUYNE. LIEVEN DE BRUYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN DE BRUYNE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN DE BRUYNE
Location of LIEVEN DE BRUYNE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN DE BRUYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN DE BRUYNE LIEVEN DE BRUYNE: Générale de Banque SA | FERRONNERIE JANSSENS | K. CROMMEN | GARAGE WAUTERS GEBR NV | DE POST

Other related companies as LIEVEN DE BRUYNE: Générale de Banque SA | FERRONNERIE JANSSENS | K. CROMMEN | GARAGE WAUTERS GEBR NV | DE POST

LIEVEN DE BRUYNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN DE BRUYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308441162. Het bedrijf LIEVEN DE BRUYNE bevindt zich op het adres: RAMONSHOEK 68; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in LIEVEN DE BRUYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN DE BRUYNE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN DE BRUYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN DE BRUYNE, openstaande posities, locatie van LIEVEN DE BRUYNE op de kaart.

LIEVEN DE BRUYNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN DE BRUYNE, company assigned to the tax number BE01308441162. The company LIEVEN DE BRUYNE is located at the address: RAMONSHOEK 68; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in LIEVEN DE BRUYNE were not found.
The main activity of LIEVEN DE BRUYNE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN DE BRUYNE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN DE BRUYNE, open positions, location of LIEVEN DE BRUYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN DE BRUYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN DE BRUYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN DE BRUYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN DE BRUYNE, employees, financial statistics.