Carré Coiffure

Contactgegevens Carré Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carré Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carré Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fran?ais 237; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 246 56 63 (+32-04 246 56 63) 04 246 56 63 (+32-04 246 56 63)

Fax (fax): +32 (53) 509-31-72 +32 (53) 509-31-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carré Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carré Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carré Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carré Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carré Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carré Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carré Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carré Coiffure
Products information Carré Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE05215179443
Ondernemingsnummer: 7636291503
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carré Coiffure
(Get full report from official database of BE for Carré Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carré Coiffure
Addition kinds of activities for Carré Coiffure

232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical

Werken bij Carré Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carré Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carré Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carré Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Carré Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Carré Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carré Coiffure. Laat een reactie achter voor Carré Coiffure. Carré Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carré Coiffure. Leave a respond for Carré Coiffure. Carré Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carré Coiffure op de google maps. Adres en contacten Carré Coiffure
Location of Carré Coiffure on the google maps. Address and contacts of Carré Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Carré Coiffure Carré Coiffure: G. GILMAIRE | OLIVIER DACHKIN SPRL | Clerens Al | E. VAN SWARTENBROECKX | IPM

Other related companies as Carré Coiffure: G. GILMAIRE | OLIVIER DACHKIN SPRL | Clerens Al | E. VAN SWARTENBROECKX | IPM

Carré Coiffure is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carré Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215179443. Het bedrijf Carré Coiffure bevindt zich op het adres: Rue des Fran?ais 237; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van Carré Coiffure is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carré Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carré Coiffure, openstaande posities, locatie van Carré Coiffure op de kaart.

Carré Coiffure is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carré Coiffure, company assigned to the tax number BE05215179443. The company Carré Coiffure is located at the address: Rue des Fran?ais 237; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of Carré Coiffure is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carré Coiffure is not available. You also can look at reviews of Carré Coiffure, open positions, location of Carré Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carré Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carré Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carré Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carré Coiffure, employees, financial statistics.