G. GILMAIRE

Contactgegevens G. GILMAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. GILMAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. GILMAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAMPINAIRE 16; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71383343 (+32-71383343) 71383343 (+32-71383343)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. GILMAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. GILMAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. GILMAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. GILMAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. GILMAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. GILMAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. GILMAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. GILMAIRE
Products information G. GILMAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in G. GILMAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. GILMAIRE
(Get full report from official database of BE for G. GILMAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. GILMAIRE
Addition kinds of activities for G. GILMAIRE

8222. Junior colleges | Junior colleges
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
56320201. dancewear | Dancewear

Werken bij G. GILMAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. GILMAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. GILMAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. GILMAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van G. GILMAIRE in sociale netwerken
Look for responds of G. GILMAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. GILMAIRE. Laat een reactie achter voor G. GILMAIRE. G. GILMAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. GILMAIRE. Leave a respond for G. GILMAIRE. G. GILMAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. GILMAIRE op de google maps. Adres en contacten G. GILMAIRE
Location of G. GILMAIRE on the google maps. Address and contacts of G. GILMAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come G. GILMAIRE G. GILMAIRE: RESTAURANT MOBY DICK | STUDIO SPORT | Covameat NV | DE REGENBOOG | All Freight International NV

Other related companies as G. GILMAIRE: RESTAURANT MOBY DICK | STUDIO SPORT | Covameat NV | DE REGENBOOG | All Freight International NV

G. GILMAIRE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. GILMAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf G. GILMAIRE bevindt zich op het adres: RUE CAMPINAIRE 16; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in G. GILMAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. GILMAIRE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. GILMAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. GILMAIRE, openstaande posities, locatie van G. GILMAIRE op de kaart.

G. GILMAIRE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. GILMAIRE, company assigned to the tax number BE01294158935. The company G. GILMAIRE is located at the address: RUE CAMPINAIRE 16; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in G. GILMAIRE were not found.
The main activity of G. GILMAIRE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G. GILMAIRE is not available. You also can look at reviews of G. GILMAIRE, open positions, location of G. GILMAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. GILMAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. GILMAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. GILMAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. GILMAIRE, employees, financial statistics.