DE SPLENTER P.

Contactgegevens DE SPLENTER P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SPLENTER P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SPLENTER P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 36; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56602358 (+32-56602358) 56602358 (+32-56602358)

Fax (fax): +32 (81) 655-71-36 +32 (81) 655-71-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SPLENTER P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SPLENTER P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SPLENTER P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SPLENTER P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SPLENTER P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SPLENTER P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SPLENTER P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SPLENTER P.
Products information DE SPLENTER P.

BTW identificatienummer (tax): BE05192657470
Ondernemingsnummer: 9439697265
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE SPLENTER P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SPLENTER P.
(Get full report from official database of BE for DE SPLENTER P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SPLENTER P.
Addition kinds of activities for DE SPLENTER P.

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
31310303. Zolen, schoen en boot: behalve rubber, kunststof, enz. | Soles, shoe and boot: except rubber, plastics, etc.
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
59991002. Monumenten, afgemaakt op maat | Monuments, finished to custom order
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair

Werken bij DE SPLENTER P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SPLENTER P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SPLENTER P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SPLENTER P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van DE SPLENTER P. in sociale netwerken
Look for responds of DE SPLENTER P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SPLENTER P.. Laat een reactie achter voor DE SPLENTER P.. DE SPLENTER P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SPLENTER P.. Leave a respond for DE SPLENTER P.. DE SPLENTER P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SPLENTER P. op de google maps. Adres en contacten DE SPLENTER P.
Location of DE SPLENTER P. on the google maps. Address and contacts of DE SPLENTER P.

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SPLENTER P. DE SPLENTER P.: FLLANTMANNEN UNIBAKE LONDERZEEL NV | DAMCO SEA & AIR | Banken J | Mohinette (La) | Wallemacq Eric

Other related companies as DE SPLENTER P.: FLLANTMANNEN UNIBAKE LONDERZEEL NV | DAMCO SEA & AIR | Banken J | Mohinette (La) | Wallemacq Eric

DE SPLENTER P. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SPLENTER P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05192657470. Het bedrijf DE SPLENTER P. bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 36; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in DE SPLENTER P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SPLENTER P. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SPLENTER P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SPLENTER P., openstaande posities, locatie van DE SPLENTER P. op de kaart.

DE SPLENTER P. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SPLENTER P., company assigned to the tax number BE05192657470. The company DE SPLENTER P. is located at the address: MOLENSTRAAT 36; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Notarissen. Products created in DE SPLENTER P. were not found.
The main activity of DE SPLENTER P. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SPLENTER P. is not available. You also can look at reviews of DE SPLENTER P., open positions, location of DE SPLENTER P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SPLENTER P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SPLENTER P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SPLENTER P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SPLENTER P., employees, financial statistics.