DAMCO SEA & AIR

Contactgegevens DAMCO SEA & AIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAMCO SEA & AIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAMCO SEA & AIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schouwkensstr 7 2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.35 40 68 11 32.35 40 68 11

Fax (fax): 32.35 42 49 99 32.35 42 49 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAMCO SEA & AIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAMCO SEA & AIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAMCO SEA & AIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAMCO SEA & AIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAMCO SEA & AIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAMCO SEA & AIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAMCO SEA & AIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAMCO SEA & AIR
Products information DAMCO SEA & AIR

BTW identificatienummer (tax): BE09090332031
Ondernemingsnummer: 5206390380
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sea freight^^Containers - maritime transport

Product categorie (product category): Sea transport; Transport - related services; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAMCO SEA & AIR
(Get full report from official database of BE for DAMCO SEA & AIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAMCO SEA & AIR
Addition kinds of activities for DAMCO SEA & AIR

611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
01749902. Citroenbos | Lemon grove
20530000. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
38260304. Osmometers | Osmometers
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service

Werken bij DAMCO SEA & AIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAMCO SEA & AIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAMCO SEA & AIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAMCO SEA & AIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van DAMCO SEA & AIR in sociale netwerken
Look for responds of DAMCO SEA & AIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAMCO SEA & AIR. Laat een reactie achter voor DAMCO SEA & AIR. DAMCO SEA & AIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAMCO SEA & AIR. Leave a respond for DAMCO SEA & AIR. DAMCO SEA & AIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAMCO SEA & AIR op de google maps. Adres en contacten DAMCO SEA & AIR
Location of DAMCO SEA & AIR on the google maps. Address and contacts of DAMCO SEA & AIR

Andere gerelateerde bedrijven als come DAMCO SEA & AIR DAMCO SEA & AIR: Van Rousselt BVBA | LE PARIS-ETOI | MARIO LAURIER | Lefeber Vera | DE KNIP

Other related companies as DAMCO SEA & AIR: Van Rousselt BVBA | LE PARIS-ETOI | MARIO LAURIER | Lefeber Vera | DE KNIP

DAMCO SEA & AIR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAMCO SEA & AIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09090332031. Het bedrijf DAMCO SEA & AIR bevindt zich op het adres: Schouwkensstr 7 2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sea transport; Transport - related services; Transport services. Lijst met producten zijn Sea freight^^Containers - maritime transport.
De hoofdactiviteit van DAMCO SEA & AIR is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAMCO SEA & AIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAMCO SEA & AIR, openstaande posities, locatie van DAMCO SEA & AIR op de kaart.

DAMCO SEA & AIR is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAMCO SEA & AIR, company assigned to the tax number BE09090332031. The company DAMCO SEA & AIR is located at the address: Schouwkensstr 7 2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sea transport; Transport - related services; Transport services. List of products are Sea freight^^Containers - maritime transport.
The main activity of DAMCO SEA & AIR is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAMCO SEA & AIR is not available. You also can look at reviews of DAMCO SEA & AIR, open positions, location of DAMCO SEA & AIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAMCO SEA & AIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAMCO SEA & AIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAMCO SEA & AIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAMCO SEA & AIR, employees, financial statistics.