van Tieghem de Ten Berghe M

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • van Tieghem de Ten Berghe M

Contactgegevens van Tieghem de Ten Berghe M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van Tieghem de Ten Berghe M: address, phone, fax, email, website, opening hours

van Tieghem de Ten Berghe M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edith Cavellstraat 10A; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 13 74 (+32-059 70 13 74) 059 70 13 74 (+32-059 70 13 74)

Fax (fax): 059 80 84 46 (+32-059 80 84 46) 059 80 84 46 (+32-059 80 84 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van Tieghem de Ten Berghe M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van Tieghem de Ten Berghe M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van Tieghem de Ten Berghe M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van Tieghem de Ten Berghe M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van Tieghem de Ten Berghe M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van Tieghem de Ten Berghe M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van Tieghem de Ten Berghe M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van Tieghem de Ten Berghe M
Products information van Tieghem de Ten Berghe M

BTW identificatienummer (tax): BE01753662109
Ondernemingsnummer: 6140228271
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in van Tieghem de Ten Berghe M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van Tieghem de Ten Berghe M
(Get full report from official database of BE for van Tieghem de Ten Berghe M)

Aanvulling soorten activiteiten voor van Tieghem de Ten Berghe M
Addition kinds of activities for van Tieghem de Ten Berghe M

206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
637101. pensioenen | Pensions
873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps

Werken bij van Tieghem de Ten Berghe M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van Tieghem de Ten Berghe M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van Tieghem de Ten Berghe M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van Tieghem de Ten Berghe M. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van van Tieghem de Ten Berghe M in sociale netwerken
Look for responds of van Tieghem de Ten Berghe M in social networks

Lees alle opmerkingen voor van Tieghem de Ten Berghe M. Laat een reactie achter voor van Tieghem de Ten Berghe M. van Tieghem de Ten Berghe M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van Tieghem de Ten Berghe M. Leave a respond for van Tieghem de Ten Berghe M. van Tieghem de Ten Berghe M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van Tieghem de Ten Berghe M op de google maps. Adres en contacten van Tieghem de Ten Berghe M
Location of van Tieghem de Ten Berghe M on the google maps. Address and contacts of van Tieghem de Ten Berghe M

Andere gerelateerde bedrijven als come van Tieghem de Ten Berghe M van Tieghem de Ten Berghe M: BOULET S. | CENTRE LES TRIXHOSAURES | FE. VANDENSTEENE | R P L-van Gansewinkel | MARC LAUWEREYS

Other related companies as van Tieghem de Ten Berghe M: BOULET S. | CENTRE LES TRIXHOSAURES | FE. VANDENSTEENE | R P L-van Gansewinkel | MARC LAUWEREYS

van Tieghem de Ten Berghe M is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is van Tieghem de Ten Berghe M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753662109. Het bedrijf van Tieghem de Ten Berghe M bevindt zich op het adres: Edith Cavellstraat 10A; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notaries. Producten gemaakt in van Tieghem de Ten Berghe M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van Tieghem de Ten Berghe M is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van Tieghem de Ten Berghe M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van Tieghem de Ten Berghe M, openstaande posities, locatie van van Tieghem de Ten Berghe M op de kaart.

van Tieghem de Ten Berghe M is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is van Tieghem de Ten Berghe M, company assigned to the tax number BE01753662109. The company van Tieghem de Ten Berghe M is located at the address: Edith Cavellstraat 10A; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notaries. Products created in van Tieghem de Ten Berghe M were not found.
The main activity of van Tieghem de Ten Berghe M is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of van Tieghem de Ten Berghe M is not available. You also can look at reviews of van Tieghem de Ten Berghe M, open positions, location of van Tieghem de Ten Berghe M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over van Tieghem de Ten Berghe M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van Tieghem de Ten Berghe M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van Tieghem de Ten Berghe M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van Tieghem de Ten Berghe M, employees, financial statistics.