CENTRE LES TRIXHOSAURES

Contactgegevens CENTRE LES TRIXHOSAURES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE LES TRIXHOSAURES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE LES TRIXHOSAURES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BEAU SITE 25; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42750835 (+32-42750835) 42750835 (+32-42750835)

Fax (fax): +32 (87) 988-74-77 +32 (87) 988-74-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE LES TRIXHOSAURES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE LES TRIXHOSAURES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE LES TRIXHOSAURES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE LES TRIXHOSAURES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE LES TRIXHOSAURES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE LES TRIXHOSAURES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE LES TRIXHOSAURES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE LES TRIXHOSAURES
Products information CENTRE LES TRIXHOSAURES

BTW identificatienummer (tax): BE03322509765
Ondernemingsnummer: 1468841552
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CENTRE LES TRIXHOSAURES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE LES TRIXHOSAURES
(Get full report from official database of BE for CENTRE LES TRIXHOSAURES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE LES TRIXHOSAURES
Addition kinds of activities for CENTRE LES TRIXHOSAURES

504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
50840502. verzonken | Counterbores
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
78220400. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution

Werken bij CENTRE LES TRIXHOSAURES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE LES TRIXHOSAURES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE LES TRIXHOSAURES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE LES TRIXHOSAURES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van CENTRE LES TRIXHOSAURES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE LES TRIXHOSAURES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE LES TRIXHOSAURES. Laat een reactie achter voor CENTRE LES TRIXHOSAURES. CENTRE LES TRIXHOSAURES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE LES TRIXHOSAURES. Leave a respond for CENTRE LES TRIXHOSAURES. CENTRE LES TRIXHOSAURES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE LES TRIXHOSAURES op de google maps. Adres en contacten CENTRE LES TRIXHOSAURES
Location of CENTRE LES TRIXHOSAURES on the google maps. Address and contacts of CENTRE LES TRIXHOSAURES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE LES TRIXHOSAURES CENTRE LES TRIXHOSAURES: LIBERALE MUTUALITEIT | INTERCOPY | GREBER SYSTEM | Kalitventzeff G | Ice Concept SA

Other related companies as CENTRE LES TRIXHOSAURES: LIBERALE MUTUALITEIT | INTERCOPY | GREBER SYSTEM | Kalitventzeff G | Ice Concept SA

CENTRE LES TRIXHOSAURES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE LES TRIXHOSAURES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03322509765. Het bedrijf CENTRE LES TRIXHOSAURES bevindt zich op het adres: RUE DU BEAU SITE 25; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in CENTRE LES TRIXHOSAURES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE LES TRIXHOSAURES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE LES TRIXHOSAURES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE LES TRIXHOSAURES, openstaande posities, locatie van CENTRE LES TRIXHOSAURES op de kaart.

CENTRE LES TRIXHOSAURES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE LES TRIXHOSAURES, company assigned to the tax number BE03322509765. The company CENTRE LES TRIXHOSAURES is located at the address: RUE DU BEAU SITE 25; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in CENTRE LES TRIXHOSAURES were not found.
The main activity of CENTRE LES TRIXHOSAURES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE LES TRIXHOSAURES is not available. You also can look at reviews of CENTRE LES TRIXHOSAURES, open positions, location of CENTRE LES TRIXHOSAURES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE LES TRIXHOSAURES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE LES TRIXHOSAURES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE LES TRIXHOSAURES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE LES TRIXHOSAURES, employees, financial statistics.