H. DEBEUCKELAERE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • H. DEBEUCKELAERE
Private companiesReal Estate • H. DEBEUCKELAERE

Contactgegevens H. DEBEUCKELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. DEBEUCKELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. DEBEUCKELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 74; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32355350 32355350

Fax (fax): +32 (12) 878-74-40 +32 (12) 878-74-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. DEBEUCKELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. DEBEUCKELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. DEBEUCKELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. DEBEUCKELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. DEBEUCKELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. DEBEUCKELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. DEBEUCKELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. DEBEUCKELAERE
Products information H. DEBEUCKELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE09534454345
Ondernemingsnummer: 2461181640
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. DEBEUCKELAERE
(Get full report from official database of BE for H. DEBEUCKELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. DEBEUCKELAERE
Addition kinds of activities for H. DEBEUCKELAERE

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
33569904. Lasstaven | Welding rods
36250201. Armatuur relais | Armature relays
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
59410302. Skimateriaal | Skiing equipment

Werken bij H. DEBEUCKELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. DEBEUCKELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. DEBEUCKELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. DEBEUCKELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van H. DEBEUCKELAERE in sociale netwerken
Look for responds of H. DEBEUCKELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. DEBEUCKELAERE. Laat een reactie achter voor H. DEBEUCKELAERE. H. DEBEUCKELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. DEBEUCKELAERE. Leave a respond for H. DEBEUCKELAERE. H. DEBEUCKELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. DEBEUCKELAERE op de google maps. Adres en contacten H. DEBEUCKELAERE
Location of H. DEBEUCKELAERE on the google maps. Address and contacts of H. DEBEUCKELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come H. DEBEUCKELAERE H. DEBEUCKELAERE: JOHAN VERPAELE | GEVA-PRINT | CHRISTINE LAUWERS | EURO DESIGN | BAKKERIJ HELSEN

Other related companies as H. DEBEUCKELAERE: JOHAN VERPAELE | GEVA-PRINT | CHRISTINE LAUWERS | EURO DESIGN | BAKKERIJ HELSEN

H. DEBEUCKELAERE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. DEBEUCKELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534454345. Het bedrijf H. DEBEUCKELAERE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 74; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van H. DEBEUCKELAERE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. DEBEUCKELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. DEBEUCKELAERE, openstaande posities, locatie van H. DEBEUCKELAERE op de kaart.

H. DEBEUCKELAERE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. DEBEUCKELAERE, company assigned to the tax number BE09534454345. The company H. DEBEUCKELAERE is located at the address: KERKSTRAAT 74; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of H. DEBEUCKELAERE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of H. DEBEUCKELAERE is not available. You also can look at reviews of H. DEBEUCKELAERE, open positions, location of H. DEBEUCKELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. DEBEUCKELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. DEBEUCKELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. DEBEUCKELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. DEBEUCKELAERE, employees, financial statistics.