GEVA-PRINT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GEVA-PRINT
Private companiesReal Estate • GEVA-PRINT

Contactgegevens GEVA-PRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEVA-PRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEVA-PRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIJNWAADSTRAAT 55; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92267731 (+32-92267731) 92267731 (+32-92267731)

Fax (fax): +32 (81) 234-30-45 +32 (81) 234-30-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEVA-PRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEVA-PRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEVA-PRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEVA-PRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEVA-PRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEVA-PRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEVA-PRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEVA-PRINT
Products information GEVA-PRINT

BTW identificatienummer (tax): BE01308441162
Ondernemingsnummer: 5680725097
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GEVA-PRINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEVA-PRINT
(Get full report from official database of BE for GEVA-PRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEVA-PRINT
Addition kinds of activities for GEVA-PRINT

327401. Bouwkalk | Building lime
366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij GEVA-PRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEVA-PRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEVA-PRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEVA-PRINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Kapper M/V (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

 • Mecanicien (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

 • Chauffeur CE (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

 • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

 • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

 • Part time medewerker koffiebar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

 • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: SPORT-TRACK

  Type: Studentenjob

  Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van GEVA-PRINT in sociale netwerken
Look for responds of GEVA-PRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEVA-PRINT. Laat een reactie achter voor GEVA-PRINT. GEVA-PRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEVA-PRINT. Leave a respond for GEVA-PRINT. GEVA-PRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEVA-PRINT op de google maps. Adres en contacten GEVA-PRINT
Location of GEVA-PRINT on the google maps. Address and contacts of GEVA-PRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEVA-PRINT GEVA-PRINT: MAISON DU LIVRE | Omnishop | C. DESMYTER | DYNATYBE | Termolle R

Other related companies as GEVA-PRINT: MAISON DU LIVRE | Omnishop | C. DESMYTER | DYNATYBE | Termolle R

GEVA-PRINT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEVA-PRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308441162. Het bedrijf GEVA-PRINT bevindt zich op het adres: LIJNWAADSTRAAT 55; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEVA-PRINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEVA-PRINT is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEVA-PRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEVA-PRINT, openstaande posities, locatie van GEVA-PRINT op de kaart.

GEVA-PRINT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEVA-PRINT, company assigned to the tax number BE01308441162. The company GEVA-PRINT is located at the address: LIJNWAADSTRAAT 55; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEVA-PRINT were not found.
The main activity of GEVA-PRINT is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEVA-PRINT is not available. You also can look at reviews of GEVA-PRINT, open positions, location of GEVA-PRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEVA-PRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEVA-PRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEVA-PRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEVA-PRINT, employees, financial statistics.